folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışında Dili İngilizce Olan Bir Ülkede Çalışmak

Yurt Dışında Dili İngilizce Olan Bir Ülkede Çalışmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mclaren
    mclaren's avatar
    Erkek

buyuk ihtimal gelmeden halledersin  git macaristandaki ingiliz konsolosluguna al bilgileri. boyle onemli konular kulaktan dolma bilgisi olanlarin tavsiyesiyle cozulmez....

Veya cek direk git maltaya vize istemez..

Siz arkadaslarimdan rica ediyorum lutfen sirk, hayvanat bahceleri veya gosteri havuzlari denen o iskence kamplarini ziyaret etmeyin , ettirmeyin. Ozgurluk sadece insanlar icin gecerli bir kavram degildir. --------------------------- SINCE 2001 TILL FOREVER TBT Güçlü bir halk lidere ihtiyaç duymaz. E.Z
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

aga macaristandayım dıyorsun atla gıt trenle yada baska sekılde ıngıltereye dıl kursuna yazıl hemde calıs bu kadar basıt

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------

aga macaristandayım dıyorsun atla gıt trenle yada baska sekılde ıngıltereye dıl kursuna yazıl hemde calıs bu kadar basıt

ingiltere ab de değil ki hadi ben geldim diyeyim.dil kursuna yazıldığın zaman çalışma izni vermiyorlar bildiğim kadarıyla..ama işin doğrusu gidersin ingiliz konsolosluğuna konuşursun..tabi ilk basta türk konsolosluğuna sormak lazım..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

tahribatı seviyorum lan! adam dil öğrenecem demiş biz evliliğe sokmuşuz konuyu :D

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

tahribatı seviyorum lan! adam dil öğrenecem demiş biz evliliğe sokmuşuz konuyu :D

Toplam Hit: 1788 Toplam Mesaj: 16