Yurt Dışında Kalıcak Yer Bulma?
-
arkdaşlar bir site vardı tüm ülkelerden insanlar orda kültür öğrenme amaçlı diğer ülkelerden gelen insanları ben misafir edebilirm diye profil oluşturuyordu.
neydi o site?
seneye ocak ayında hollandadayım.
bulabilirsem öyle birşey otel masrafım kalmaz 5 gün kalıcam sadece
-
öyle birşey yoktur, mantıksız.
bazı programlar var, dil kursları yapıyor. onların böyle kapsamları var. ona denk gelmişsindir yanlış anlamışsındır.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------öyle birşey yoktur, mantıksız.
bazı programlar var, dil kursları yapıyor. onların böyle kapsamları var. ona denk gelmişsindir yanlış anlamışsındır.
-----------------------------:)
çok harika kestirip atmışsın fakat var.
şöyleki bizima rkdaş burda 2 sefer erasmus öğrencilerini ağırladı. bir kerede kendi gitti.
hatta sonrasında o profillere feed back veriyorsun filan falan.
tbt den önce ben bulursam buraya koyucam siteyi görürsün o zaman
-
http://www.couchsurfing.org/
-
tamam aga bi daha bişey demem senin konuna amk
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------tamam aga bi daha bişey demem senin konuna amk
-----------------------------dostum alınıcak birşey yok yanlış birşey dediysem özür dilerimde.
yani var olduğunu ben bilirken sen direk mantıksız olmaz öyle şey deyince komik oldu.
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------dostum alınıcak birşey yok yanlış birşey dediysem özür dilerimde.
yani var olduğunu ben bilirken sen direk mantıksız olmaz öyle şey deyince komik oldu.
-----------------------------
valla bana mantıklı gelmedi hocam. düşünsene internetten bulup evine kalmaya gidiyosun. organ mafyası, hırsızı, katili bi türkiyede yok ki. böyle bi sistem varsa bile insan güvenemez.
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------patates bunu yazdı:
-----------------------------Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
valla bana mantıklı gelmedi hocam. düşünsene internetten bulup evine kalmaya gidiyosun. organ mafyası, hırsızı, katili bi türkiyede yok ki. böyle bi sistem varsa bile insan güvenemez.
-----------------------------Öyle bi sistem var, insanlık daha ölmedi. Mr_Dark'ın dediği gibi couchsurfing.com
-
http://www.hospitalityclub.org/
ve
da var. problem olmuyor. ben 1 kez meksikaliyi agirlamistim. o zaman anlamistim meksikalilarin ne arizali millet olduklarini. bizim gunduz ugramadigimiz yerleri herif gecenin korunde geziyordu.
-
bura dursun lazım olcak
-
http://www.hospitalityclub.org/
ikisinden de hem defalarca misafir ağırladım hem de gittim kaldım, hiçbir problem de yaşamadım, dünya tatlısı insanlardı.
şans da bir faktör tabii ama public bir yerde buluşursunuz, gittin baktın beğenmedin adamların tipini, mecbur değilsin bir kahve içer bana müsaade der kalkarsın.. Geneli açık görüşlü sevimli üniversite öğrencileri falan oluyor zaten.
edit: yeni gördüm, hollandanın neresine gidiyorsun? ben couchsurfingden bulduğum iki insanın evinde kaldım amsterdamda, sana iletişim bilgilerini vereyim, sağlamdılar.