Yurt Dışında Kalıcak Yer Bulma?
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------bura dursun lazım olcak
----------------------------- -
Noneyim bunu yazdı:
-----------------------------manhyak bunu yazdı:
-----------------------------bura dursun lazım olcak
-----------------------------
----------------------------- -
ühh ne tüttürür bu hollandada :D şimdi varya :D
-
bende arıyordum böyle adresler,şimdilik kıprayamıyoruz ama belli de olmaz,lazım olur,sağol hocam.
-
bura banada lazım olacak
hollande dediniz aklıma Mary Jane geldi ahh mary ah
sitelere bakıyorum bir venezüella yolculuğu var ufukta lazım olabilir
-
çok işe yarar bir konu
-
herkesi kendin bilmicen aga..
bende bakayım mayısta bosnadayım :) -
izzmarit bunu yazdı:
-----------------------------http://www.hospitalityclub.org/
ikisinden de hem defalarca misafir ağırladım hem de gittim kaldım, hiçbir problem de yaşamadım, dünya tatlısı insanlardı.
şans da bir faktör tabii ama public bir yerde buluşursunuz, gittin baktın beğenmedin adamların tipini, mecbur değilsin bir kahve içer bana müsaade der kalkarsın.. Geneli açık görüşlü sevimli üniversite öğrencileri falan oluyor zaten.
edit: yeni gördüm, hollandanın neresine gidiyorsun? ben couchsurfingden bulduğum iki insanın evinde kaldım amsterdamda, sana iletişim bilgilerini vereyim, sağlamdılar.
-----------------------------aynen bende 5 günlüğüne amsterdama gidiyorum . ocak ayında gideceğiim için şimdilik bir fikir sadece böyle birşey yapabilirmiyiz diye bakınıyorum fakat. biz 7 kişi gidicez.:)
yani sanırım tek aile ile işi çözmek zor olucak:)
-
Peroksit bunu yazdı:
-----------------------------ühh ne tüttürür bu hollandada :D şimdi varya :D
-----------------------------zaten amaç o tüttürmek ve red street o kadar:) hoş 3 erkek 4 kız gidiyoruz ama ne olucak bilmiyorum:)
-
Bende bu site aracılığı ile 9 turist ağırladım. Hiç bir sorun olmamıştı. Seyahatlerinde bu site aracalığı ile kalacak yer bulan onlarca insan tanıyorum.