Yurt Dışında Mastır Bilgisi Olanlar
-
master icin uniler en az 6.5 ilts istiyor arkadaslar oncelikle ingilizce egitim almaniz gereke bilir
burdan bircok uniyi inceleye bilirsiniz kurslar ve detaylar hepsi var
-
@patates 71 alman tr de pek bir yere giremezsin kolay kolay..
@patron: ben iktisadı bitireceğim... yüksek lisansıda uluslararası ilişkiler ve siyast bilimi üzerine yapmak istiyorum... Birde devlet bursu ile gidiliyor...
Mesela yüksek lisansını kolejde yaptın diyelim... Üni ile arada fark oluyor mu?
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
@patron: ben iktisadı bitireceğim... yüksek lisansıda uluslararası ilişkiler ve siyast bilimi üzerine yapmak istiyorum... Birde devlet bursu ile gidiliyor...
-----------------------------ayni diplomayi aliyorsun hacim hic bir fark yok sadece egitimi kolejin inasinda goruyorsun okadar.... hacim uluslar arasi iliskiler ve siyaset bilmi icin bir siyasetci bir ingiliz kadar ingilizcen olmasi lazim
not : soylemeyi unuttum arkadaslar her bolum kolejlerde yok
genellikle; business , internatioanl business, it ,turuzim gibi kisitli bolumler var
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------haccetepeye giren arkdaşalr var üds dende sınırı geçip:)
bu arada amerikada bir ünide öğretim görevlisi olan türk bir abimize mesaj yazdım az önce cevap vericek verdiği zaman buraya copy paste yapıcam
-
patates bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
ingiltere icin yardimci ola bilirim butce ve bolumunu yazarsan evlilik icinde ingilterede cok iyi tanidigim avukatlar var onlardan yardim ala biliriz ve sunuda belirteyim ingiltereye gelmek istiyorsaniz ankara anlasmasi diye bi kanun var cok kolay bi sekilde calisma vizesi ala biliyorsunuz cok fazla butce gostermenizede gerek yok ve cok basit ilgilenen olursa yardimci ola bilirim
-----------------------------dostum ben iktisat kız arkdaşım müzik öğretmenliği.
birde okurken çalışma imkanımız filan varmı nedir durumlar.
-----------------------------kardes senin icin hersey cok kolay basit ama kiz arkadasin icin ayni seyi diyemiycem muzik icin uni yok denecek gibi birsey cunku farkli goruyorlar ve sertifika kurslarina gidiyorlar oda herseylerine yetiyor hacim sertifikayi olan hocada oluyor egitimcide olur bu ulkede diplomaya bakan yok kisacasi....
bir not daha : vize icin hesabinizda okulun tam ucreti ve kalacaginiz zaman icinde sizin geciminizi sagliycak miktari gostermek zorundasiniz... home ofice aylik min. 800£ diyor 12 ay kalsaniz 12*800+okul ucretini hesabinizda gostermenizi istiyor
-
toefl ve gre istiyormuş amerika için şart dedi abi ingiltere için nedir durum
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------ingiltere icinde ilts sinavina girmek mecburiyetindesiniz arkadaslar 6.5 istiyor en dusuk uniye gorede degisiyor ve mezun oldugunuz okuldan en dusuk diploma notu 3.5 olmasi gerekiyor........ ama para herseyi cozuyor :)
-
patron_38 bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------ingiltere icinde ilts sinavina girmek mecburiyetindesiniz arkadaslar 6.5 istiyor en dusuk uniye gorede degisiyor ve mezun oldugunuz okuldan en dusuk diploma notu 3.5 olmasi gerekiyor........ ama para herseyi cozuyor :)
-----------------------------peki orda okul bitirdiğimizde türkiyede iş durumalrı ne olur cidden işe yararmı aslında ben ingiltereye daha sıcak bakıyorum orada öğrendiğim ingilizce daha çok işe yarar gibi akademik ingilizce sonuçta
-
patates bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------peki orda okul bitirdiğimizde türkiyede iş durumalrı ne olur cidden işe yararmı aslında ben ingiltereye daha sıcak bakıyorum orada öğrendiğim ingilizce daha çok işe yarar gibi akademik ingilizce sonuçta
-----------------------------hacim okadar cok sicak bakma ingiltereye gerci ingiltere demiyimde londra olrak burda ing bulmak cok zor ing londra disinda yasiyor sirketleri londrada olsa bile gidip geliyorlar usenmeden londra apaci dolu resmen pakistanli bangladesli afgan afrika kitasinin tumu bu sehirde :)...... hacim nerde bitirirsen bitir is sende bitiyor sonuc itibariyle sen kendini nekadar gelistirirsen is bulman heryerde okadar kolay kisacasi bi yerlere baglamaya hic gerek yok yani haaa etiket olarak diyosan ingiltere den diploma aliyosun gerisini sen dusun:)
-
patron_38 bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------hacim okadar cok sicak bakma ingiltereye gerci ingiltere demiyimde londra olrak burda ing bulmak cok zor ing londra disinda yasiyor sirketleri londrada olsa bile gidip geliyorlar usenmeden londra apaci dolu resmen pakistanli bangladesli afgan afrika kitasinin tumu bu sehirde :)...... hacim nerde bitirirsen bitir is sende bitiyor sonuc itibariyle sen kendini nekadar gelistirirsen is bulman heryerde okadar kolay kisacasi bi yerlere baglamaya hic gerek yok yani haaa etiket olarak diyosan ingiltere den diploma aliyosun gerisini sen dusun:)
-----------------------------bir hafta kadar ingilterede bulunmuştum bundan 7 8 yıl önce bir alışveriş merkezinde adam vardı pakistanlı nerelisin diye soru turkey dedim bana senina dını dur tahmine deyim dedi sonra mahsun dedi? :)))
hehe adam mahsun kırmızıgülü biliyormuş hayranıymış falan filan