Yurt Dışında Mastır Bilgisi Olanlar
-
ben yurt dışında yüksek yapıp, akademisyen olarak tr kalmak istiyorum
-
oyle cok insan dolu hacim :) bana neler neler denk geldi bi bilsen :)
adam homeless sarhosun teki baya yaslida geldi yanima oturdu nerelisin dedi turkiye dedim adam basladi anlatmaya 1983 de turkiyeye gitmis diyar bakira imamin kizi becermis adama iyi sovdum sonunda ama baya bisey anlatti 5 sene turkiyede kalmis doguda butun problemleri biliyor az bucuk turkceside vardi...
dil okuluna giderken iki hoam vardi ikiside turkiyede hocalik yapmis biri 3 yil biri 6 yil ve benim hic haberim yok ben bunlara derste ana avrat sovuyordum surekli bunlardan gik cikmiyordu kurs sonunda sertifikami alamaya gittigimde benle takir takir turkce konusutular oyle got oldum oyle got oldumki kizardim bozardim ama nafile :)
-
Pikacu bunu yazdı:
-----------------------------
ben yurt dışında yüksek yapıp, akademisyen olarak tr kalmak istiyorum
-----------------------------irlanda isvicre iskocya oralari dusun derim hacim cok daha iyi oralar hem maddi acidan hem egitim acisindan illa ingiltere diyosan oxford yada cambirdge git derim londraya gelmeyinde nereye giderseniz gidin :)
-
patron_38 bunu yazdı:
oyle cok insan dolu hacim :) bana neler neler denk geldi bi bilsen :)
adam homeless sarhosun teki baya yaslida geldi yanima oturdu nerelisin dedi turkiye dedim adam basladi anlatmaya 1983 de turkiyeye gitmis diyar bakira imamin kizi becermis adama iyi sovdum sonunda ama baya bisey anlatti 5 sene turkiyede kalmis doguda butun problemleri biliyor az bucuk turkceside vardi...
dil okuluna giderken iki hoam vardi ikiside turkiyede hocalik yapmis biri 3 yil biri 6 yil ve benim hic haberim yok ben bunlara derste ana avrat sovuyordum surekli bunlardan gik cikmiyordu kurs sonunda sertifikami alamaya gittigimde benle takir takir turkce konusutular oyle got oldum oyle got oldumki kizardim bozardim ama nafile :)
-----------------------------Hassiktir...
-
www.open.ac.uk
Hem oku, hem çalış. Kısmetse seneye orada yüksek lisans yapacağım.. (:
-
telekom bunu yazdı:
www.open.ac.uk
-----------------------------Bizdeli açıköğretim fakın ingiliz versiyonu mu?
-
Pikacu bunu yazdı:
telekom bunu yazdı:
www.open.ac.uk
-----------------------------Bizdeli açıköğretim fakın ingiliz versiyonu mu?
-----------------------------İsim olarak evet ama içerikte çok fazla fark var. Ek olarak yülsek lisanstan sonra doktora da yapabilirsin..
+
YÖK'e denkliğinin tanınıp tanınmadığına dair mesaj yollamıştım, olumlu cevap verdiler.