Yurt Dışında Olan Müridler
-
Yurt dışında yaşayan kac tane mürid var hem meraktran hemde Tr den başka bi yerde yaşamak istiyorum hayat şartları nasıl nasıl gidilir giden müridler nasıl gitti yardımcı olursanız sevinirim
-
Ben finlandiyada yasiyorum ben dukkan uzerine geldim..Suan dukkanim var ve 3 kisiyi dukkan uzerinden getirdim..Burda temiz bir hayat yasamak istiyorsan 1.kadinlardan 2.ickiden uzak durman gerek yoksa kendini kaybeder ve birdaha eski haline donemessin..Ve en onemlisi kazandigin kadar harciyorsun!
-
bnde yaz sonu viyanada olacam artık..baya bilgi topladım..kadınlara düşersen kayberdesin kendini dogru sölemiş..tr den farklı durumları var gelenek görenek gibi..mesela evde yemek yapıorsn misafırın gelcek komsudan şeker tuz bişi istenmio..git marketten al der sana..yada pazar günleri her yer kapalıdır..herkes evinde ailesiyle vakit gecirir.o gün tek günüdür ailenin ve rahatsız edilmek istemezler..trde pazar bu gün tatil dısarı cıkalım derler..farklılıklar var..onun dışında hayat güzel..alışman gerek bunlara..bunlar sana normal geliorsa rahat yasarsın :D
-
Hocalar benim akrabalarımın yarıdan fazlası yurt dısında ama bana bi faydaları yok bellki vardır ama ben konu acmadım ama eline bi fırsat gecse mesleğimi nerde olursa olsun en iyi şekilde yaparım Giresun Gibi bi yerde hakkını alamıyosun değer vermiyolar bildiğin bişey varsa unutuyosun genede şikayetci deilim her işte uzman oldum olmayada devam ediyorum ama bi yere geldiğimi düşünüyorum artık farklı yerler görmek farklı şeyler öğrenmek için kalmak istemiyorum
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
Ben finlandiyada yasiyorum ben dukkan uzerine geldim..Suan dukkanim var ve 3 kisiyi dukkan uzerinden getirdim..Burda temiz bir hayat yasamak istiyorsan 1.kadinlardan 2.ickiden uzak durman gerek yoksa kendini kaybeder ve birdaha eski haline donemessin..Ve en onemlisi kazandigin kadar harciyorsun!
-----------------------------oy Finlandiya yazısı geçti bu konuda içim bi ++ oldu : )
-
2002'den beri amerikada yasiyorum. kuzeybatisinda. Guzel bir yer, hayatimdan memnunum.
-
Kuzey bati, dusunulenden biraz daha farkli. Gelir orani yuksek, yasam standartlarinin iyi oldugu bir cevre.
Ben washington eyaletinde yasiyorum, eyalette nufus 5 milyon, starbucks, costco, microsoft, amazon, expedia, bartell drugs, boeing gibi bircok buyuk sirket olsada bunlar ekonominin sadece %6sini olusturuyor, geri kalanini orta boy ve kucuk sirketler olusturuyor. O yuzden ekonomi ile ilgili bir sorun yok.
Fazla Turk'te yok, biraz ms'te veya boeing te calisanlar cikiyor ancak bir ny, miami, chicago gibi degil.
Bunun disinda herkesin birbirine saygili, dogal aktivitelerin bol oldugu. Spor yapaninin bol oldugu bir yer.
Daha detayli bilmek istedigin birsey varsa sormaktan cekinme.
-
Bi yerde hayata başlamam lazım hemde hemen
-
hani siz nasil diyorsunuz
gurbetci yada almanci
95 den beri stuttgartdayim almanciyim iste
kafa kagidim alman ama kafam kara oldugu icin tabiki yabanciyim
-
badass bunu yazdı:
Kuzey bati, dusunulenden biraz daha farkli. Gelir orani yuksek, yasam standartlarinin iyi oldugu bir cevre.
Ben washington eyaletinde yasiyorum, eyalette nufus 5 milyon, starbucks, costco, microsoft, amazon, expedia, bartell drugs, boeing gibi bircok buyuk sirket olsada bunlar ekonominin sadece %6sini olusturuyor, geri kalanini orta boy ve kucuk sirketler olusturuyor. O yuzden ekonomi ile ilgili bir sorun yok.
Fazla Turk'te yok, biraz ms'te veya boeing te calisanlar cikiyor ancak bir ny, miami, chicago gibi degil.
Bunun disinda herkesin birbirine saygili, dogal aktivitelerin bol oldugu. Spor yapaninin bol oldugu bir yer.
Daha detayli bilmek istedigin birsey varsa sormaktan cekinme.
PM attım... -
hacı git miami ye ingilizce kursuna sonra bi gemiye gir arkadaşım 2500-3000 dolar alıo aylık komilik garsonluk yaparsın :)