Yurt Dışında Olan Müridler
-
Ben amsterdamda yasiyorum, Burdaki turkler pek sevmezler yani seven cok nadir cikar ama tam bana uygun sehir, sanatiyla, is ortamiyla v.s. Universiteyi turkiyede okudugum icin elimde 2 meslegim olarak geldim. muzisyenlik ve tasarim. geldigimin 4. gunu calismaya basladim. Gerci muzisyenlik hala yapabilmis degilim ama tasarim dunyasi yetiyor bana. Bu sehirde istedigim her ihtiyacimi karsilayabiliyorum, Ama antalyayida ayri bi ozledim...
-
Valla 8 yildir japonya:da yasiyorum. Yurtdisina cikmaya calisan arkadaslara tek bir lafim var. Sakin denemeyin. Onceden cikmaya ugrasiyorduk, simdi ise donmeye...
mclaren bunu yazdı:
-----------------------------
Kardes farkli birseyler yapmak istiyorsan kafani kullan tr de yap gelme bu ejnebi memlekete ananin, babanin ,kardeslerinin ,akrabalarinin,arkadaslarinin yaninda en onemlisi kuturunu doya doya yasayacagin yerde kal..Kafasini calistirana heryerde para var..
HAa illa gelcem,surunecem banane banane diyorsan ingiltereye gelmede nereye gidersen git :D:D..
Amerika olabilir mesela...
-----------------------------Japonya'ya da gelme. Yeryuzunun en b*ktan milleti burada yasiyor.