folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurt Dışında Olan Müridler

Yurt Dışında Olan Müridler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    st_anger_turk
    st_anger_turk's avatar
    Erkek

Ben amsterdamda yasiyorum, Burdaki turkler pek sevmezler yani seven cok nadir cikar ama tam bana uygun sehir, sanatiyla, is ortamiyla v.s. Universiteyi turkiyede okudugum icin elimde 2 meslegim olarak geldim. muzisyenlik ve tasarim. geldigimin 4. gunu calismaya basladim. Gerci muzisyenlik hala yapabilmis degilim ama tasarim dunyasi yetiyor bana. Bu sehirde istedigim her ihtiyacimi karsilayabiliyorum, Ama antalyayida ayri bi ozledim...

Diriliş... /// Inadina Ofke Inadina INTIKAM
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Valla 8 yildir japonya:da yasiyorum. Yurtdisina cikmaya calisan arkadaslara tek bir lafim var. Sakin denemeyin. Onceden cikmaya ugrasiyorduk, simdi ise donmeye...

mclaren bunu yazdı:
    -----------------------------

Kardes  farkli birseyler  yapmak  istiyorsan  kafani  kullan  tr de  yap   gelme bu ejnebi memlekete  ananin, babanin ,kardeslerinin ,akrabalarinin,arkadaslarinin yaninda  en  onemlisi  kuturunu doya doya  yasayacagin yerde  kal..Kafasini calistirana  heryerde  para  var..

HAa illa gelcem,surunecem  banane banane  diyorsan ingiltereye  gelmede  nereye  gidersen  git :D:D..

Amerika olabilir mesela...

-----------------------------

Japonya'ya da gelme. Yeryuzunun en b*ktan milleti burada yasiyor.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
Toplam Hit: 3212 Toplam Mesaj: 23