Yurt Dışından Sigara Getirtebilenler...
-
Değerli mürid arkadaşlarım geçen ay istanbul şirinevler köprüsünden bir paket kaçak marlbora aldım isviçremi isveç malımı neydi sigranın tadı aynı türkiyedeki marlboro tadındaydı elinde olan varsa bir karton almak istiyorum fiyat nedir?
-
Konu dışı...
13 yıl evvel yenibosnada otururdum, şirinevler köprüsüne sigara almaya gelirdim. Ozamanlar köprünün üzeri kapalıydı. Hala sigara satıyorlarmı orada ya :D Anılarım depreşti yarın gidip bi köprüden geçip atriuma gitmek lazım :d
Soru : Atrium duruormu hala ?
-
Apocrypha bunu yazdı:
-----------------------------
Konu dışı...
13 yıl evvel yenibosnada otururdum, şirinevler köprüsüne sigara almaya gelirdim. Ozamanlar köprünün üzeri kapalıydı. Hala sigara satıyorlarmı orada ya :D Anılarım depreşti yarın gidip bi köprüden geçip atriuma gitmek lazım :d
-----------------------------:D Beylikdüzünde bi atrium varda Ataköydeki alışveriş merkezindenmi bahsediyorsun oysa duruyor hala :) evet bikere içtim hiç bir farkı yoktu ucuzdu hemde şimdide istiyorum 1 2 karton alıcam
-
MagicSword bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
Konu dışı...
-----------------------------:D Beylikdüzünde bi atrium varda Ataköydeki alışveriş merkezindenmi bahsediyorsun oysa duruyor hala :) evet bikere içtim hiç bir farkı yoktu ucuzdu hemde şimdide istiyorum 1 2 karton alıcam
-----------------------------Evet ataköydekinden bahsediom.. Vay bea.. Yılların alışveriş merkezi.. Yuh lan hala ayakta duruor. Vay anasını.. Yarın gitcem oraya bakcam :P
-
Apocrypha bunu yazdı:
MagicSword bunu yazdı:
Apocrypha bunu yazdı:
Konu dışı...
-----------------------------Evet ataköydekinden bahsediom.. Vay bea.. Yılların alışveriş merkezi.. Yuh lan hala ayakta duruor. Vay anasını.. Yarın gitcem oraya bakcam :P
-----------------------------ne diyosun ya bi hatunlar geliyor sorma :))
-
Banada pro lazım ama kuba degıl domınık davıdof yada marco polo olabilir
-
siz hala sigara mı içiyosunuz ya:D
-
barispamuk bunu yazdı:
-----------------------------:S ne içeydik ot kubar falanmı
-
MagicSword bunu yazdı:
barispamuk bunu yazdı:
-----------------------------:S ne içeydik ot kubar falanmı
----------------------------- -
Kıbrıstan gelirken Kurban Bayramında parasını gönderene marlboro ve parliament getirebilirim. Karton=55 lira
-
seadog bunu yazdı:
Kıbrıstan gelirken Kurban Bayramında parasını gönderene marlboro ve parliament getirebilirim. Karton=55 lira
-----------------------------birşey soracağım.
siğara içmiyorum malboronun türkiyedeki fiyatı ne kadar karton ?