Yurt Dışından Sigara Getirtebilenler...
-
arkdaslar freeshop malbora içmeyin kısa ve öz freeshopun malboraası bitmez abi içinde ne oldugu belli değil tavsiye etmiyorum onun yerne önerim:
beyaz değişik kapaklı bir malbora var gürcistanda gelio tadı kokusu falan onnumara orginal malboradan daha kaliteli emin olabilirsiniz yani 5 tl den satılıo isteyene onun kartonunu ayarlayabilirim bi tanıdık abi var bizim dükkanın önüne kadar getirp götürüo sigara ihtiyacımızı ondan karsılıoz :d
isteyen pm atsın ona göre ayar cekebiliriz
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
Kıbrıstan gelirken Kurban Bayramında parasını gönderene marlboro ve parliament getirebilirim. Karton=55 lira
-----------------------------55 tl ha emın mısın 55 olduguna :D
-
matematik1 bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
Kıbrıstan gelirken Kurban Bayramında parasını gönderene marlboro ve parliament getirebilirim. Karton=55 lira
-----------------------------55 tl ha emın mısın 55 olduguna :D
-----------------------------Benim satış fiyatım 55 lira.
-
the_behulder bunu yazdı:
arkdaslar freeshop malbora içmeyin kısa ve öz freeshopun malboraası bitmez abi içinde ne oldugu belli değil tavsiye etmiyorum onun yerne önerim:
beyaz değişik kapaklı bir malbora var gürcistanda gelio tadı kokusu falan onnumara orginal malboradan daha kaliteli emin olabilirsiniz yani 5 tl den satılıo isteyene onun kartonunu ayarlayabilirim bi tanıdık abi var bizim dükkanın önüne kadar getirp götürüo sigara ihtiyacımızı ondan karsılıoz :d
isteyen pm atsın ona göre ayar cekebiliriz
-----------------------------freeshop sigaraları başka bir yerde mi üretiliyo sanıyorsun :)
ayrıca metro tütün mamülleri kartınız varsa 66liraya 1 karton marlboro alabilirsiniz. fazla fark olmasa da uzun vadede fark eder.