Yurtdışı Yardım
-
londraya gelmede nereye gidersen git
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
Bak ne güzel kendine güveniyorsun.Hocam %100 bulursun diyip umut vermek istemem ama bulursun ya anladın sen ben onu:) öyle yada böyle iş bulursun Türk dayanışması var orda emin ol.Hemşeri hermşeriyi gurbette düdüklermiş olayı yok orda:)
-----------------------------Bunu değerlendireceğim emin olabilirsin. bir kaç gün daha araştırma yapıp biletimi almak istiyorum...
korkarabatak bunu yazdı:
olum taktik maktik vermeyın su adama amk ya ymınediyorum arastırıyorum dio hikaye hemen yarın gider amk bilmıozmu sanki.
kanka gitmeyeydin iyiydi ya oraları bize yaramaz tatile gideris senlen amsterdam felan hareketler ohhh :D
sözümü dinlemeyip gidersen gitiğin yerin vidanjörü seni kovalasın :D
-----------------------------kanka sen bi aşşağıya gelsene her zamannki yere saat 1:00 de buluşalım konuşalım seninlede... Cidden fena bunaldım bu sefer in aşşa konuşalım hadi..
-
Bu yazla beraber 4. kez Amerika'ya gidiyorum. sana sunu soyleyim hocam: amerika'da her turlu iş bulursun hatta uzun kalacagın için herturlu bulursun. O kunuda hiç sıkıntın olmasın. Hem biriktirdigin para iyi bi para. Seni bayabi idare eder. Bi sürü arkadas goturduk oyle ve bazıları orada kaldı hala calısıyolar. Tabi artık eşleri var :D İstersen bu işin tğm bilgisine sahip bir arkadaşım var. Kafana takılan soruları sorabilirsin. İstersen bende cevaplarım. Buradan ulaş bana haberleşelim.
Ferit
-
Universite mezunuysan ve belli bir yasi gecmediysen kariyer programiyla 1 yilligina Amerika'ya gidebilirsin...
-
yok yok kandırık bunlar ne sacma abd felan yazmıslar tırt tırt yazılar katil devlet hacı adamın götünden kan alırlar
gitme gitme benım ortaokul hocam var ıng. taş değil resmen beton seneler geçsede betondur o ayarlayak sana öretsın ne zıkkım ıstıosan :D
-
Nitrous bunu yazdı:
151 dolar vize 318 tl pasaport. 670 dolar gidiş dönüş uçak bileti 300 400 dolar dil kursu aylık ücreti. 5 ay kursa gitsen 2500-3000 dolara bu işi halledebilirsin.Tabi Amerikada özellikle New York ve Sanfranciscoyu öneririm.E ne yiyeceğim nerede kalacağım derdi de var tabiki.Onuda orda çalışarak halledeceksin.Türk fazla orda seni kaçak çalıştırırlar o konuda sıkıntı olmaz.saati 7- 10 dolar arası ücret alırsın günde 5 saatten fazla çalışsan ki bunu çok çok katlarsın seni aç açıkta bırakmaz.Bana kalırsa en mantıklı çözüm bu.Tek sorun vize alabilmende.
Vize içinde yapman gerken..geri dönüşünü garanti etmen gerek..onları ikna etmk içinde
''bakın ben şu şu şirkette şu elaman olarak çalışıyorum,kendimi geliştrmk için şu kadar süreyle gidiyorum,şirket gönderiyor ve geri geleceiğine dair şeyler belirtiosun ..kolaylık sağlıyorlar..ama araştrma yaparken inglizce olarak ara..new york da bile çok ucuza yerler bulmştum ben..gidicektim de üni ye başladım..6 aylık haftada 4 saatliği 5000 $dı galiba ..yanılıoda olablir..sen 3 ay git haftada 4 saatten git. yarıya düşürrsün.. -
Norvece gel (ama burda ingilizce yok), ve hayat pahali.
Buraya somaliler ve iran-irak'dan kurtler geliyor.
Devlet benden aldigi vergiyi bunlara veriyor. Bi guzelde eve yerlestiriyor.Bizde bunlar sayesinde yaratici kufurler gelisdiriyoz haliyle...
-
Jplusplus bunu yazdı:
Norvece gel (ama burda ingilizce yok), ve hayat pahali.
Buraya somaliler ve iran-irak'dan kurtler geliyor.
Devlet benden aldigi vergiyi bunlara veriyor. Bi guzelde eve yerlestiriyor.Bizde bunlar sayesinde yaratici kufurler gelisdiriyoz haliyle...
helt riktig!
----------------------------- -
Beyler finlandiya ve isvec konusunda bilgisi olan var mı orda calısma durumu falan nedir
-
patron_38 bunu yazdı:
londraya gelmede nereye gidersen git
-----------------------------dogru soyluyor arkadas..
Amerikaya git gideceksen yada kanada...