Yurtdışına Gidecek Olsanız Nereye Ve Nasıl Giderdiniz ?
-
budapeste.
airbnb de günlük 100 liraya tam bir "kesimhane" mecazi anlamda ev bulabilirsin. gece hayatı cılgın ve diğer avrupa ülkelerini kıysaladıgında daha ucuz. polonya'dan sonra en ucuz yer sanırım avrupa'da.
ucak biletleri ucuz, wizzair den alırsan ki su an %20 indirim var mobilden bilet alımında max 80-90 euroya gidip gelebilirsin.
-
İtalya? Güzel yer pizza felan iyi yani bide Almanya gitmeyi düşünebilirsin Mısır'a gidip piramitlerle bakabilirsin
Almanya da bere al kanka çok kaliteleri var :))
-
Atakan bunu yazdı
İtalya? Güzel yer pizza felan iyi yani bide Almanya gitmeyi düşünebilirsin Mısır'a gidip piramitlerle bakabilirsin
Almanya da bere al kanka çok kaliteleri var :))
İtalya ispanya rusya hollanda'ya bir bakacağız. arkadaşların yeşil pasaportu yok sıkıntı o.öğrenci diye vere debilirler aslında kolayca.
Otel işini de ayarlarsak tamamdır
-
Çek cumhuriyeti nasıldır ? Paraları yine bizim paraya göre değersiz.1 türk lirası 10,267 Çek Korunası.
Otellere baktık 4 5 günlük merkeze yakın oteller 300 tl iki kişi.
Biletler 458 tl gidiş geliş pegasusla.
Yiyecek içecek ortamlarının fiyatları nedir ? Ne kadardır hayatın pahalılığı ? Nerelere gitmeli ?
-
Hurghada
-
Lazmania61 bunu yazdı
Hurghada
Pek çekici gelmiyor şu an mısır ülke karışık galiba daha.
-
japonya tek kalemde
not : herifler saglam geyik yapmıs ama harbıden +rep
-
Hindistan
-
Geyiğe harbiden cok güldüm özellikle CANNİ hocamın ölüm vuruşuna bittim :D
---
Hocam Budapeşteyi tavsiye ederim diğer ülkelere göre ücretleri ortalamadır. Hamburg ya da Berline de gidebilirsin, hem yabancılık çekmezsin hemde güzel şehirlerdir.
Norveç biraz uzak ve soğuk ama onunla ilgili çok iyi şeyler duymuştum fakat orada herkesin geliri yüksek olduğu için çoğu yer pahalı imiş.
İtalyayı görülecek eserleri dışında tavsiye eden görmedim giden çevremden.
Ama diğer arkadaşların dediği gibi Taylandı düşünebilirsin ekonomi açısından.
-Bu arada biletleri araştırırken aero skyscanner falan yerine direkt gitmek istediğin ülkenin yerel uçak şirketinden bilet bak.
-Thy'de 1000 lira olan bilet 400 liraydı geçenlerde budapeşte için ;)
-
Arayış nedir bilmiyorum ama, ilk fırsatta tur mur ne bulursam, ya da münferit gidebilirsem mutlaka Makedonya, Üsküp, Yunanistan/Selanik gidip görücem.