Yurtdışına Gidecek Olsanız Nereye Ve Nasıl Giderdiniz ?
-
gkhn bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Cek cumhuriyeti icin onceden biler ve otel gostermeye gerek var mi vize almak icin ? Ogrenci belgesi ile gidip bavursak olur mu ?
Schengen icin nereden vize aliyorsan al rezervasyonlari eklemek zorundasin.
Bir de hocam yanlis anlama ama bence cok bos bir konu acmissin. Hani suraya gidicem oneriniz ne dersen anlarim da, nereye gideyim diye sorunca bana pek ciddi gorunmuyor. Elin s*kiyle gerdege girmek deniyor buna, baskasinin ilgilendigi seyler sana uyar mi?
Teşekkürler uyarın için bir dahaki konuyu sana sorup uygunsa açarım.
Ayrıca konunun başlığına dikkat edersen,Nereye ve Nasıl Giderdiniz ? demişim.
rapidhacker550 tarafından 09/Oca/15 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
gkhn bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Cek cumhuriyeti icin onceden biler ve otel gostermeye gerek var mi vize almak icin ? Ogrenci belgesi ile gidip bavursak olur mu ?
Bir de hocam yanlis anlama ama bence cok bos bir konu acmissin. Hani suraya gidicem oneriniz ne dersen anlarim da, nereye gideyim diye sorunca bana pek ciddi gorunmuyor. Elin s*kiyle gerdege girmek deniyor buna, baskasinin ilgilendigi seyler sana uyar mi?
bence güzel bir konu. yeni birşeyler öğreniyorsun. diğer yorumları okuyorum. hiç gitmediğim hatta aklımın ucundan geçmeyen yerler hakkında bilgi sahaibi oluyorum.
-
paranın onemlı olmadıgı yerlere gıdın doguya doğru gıdın nereye gıdebılıyorsanız.
-
Nereye gidersen git,ye iç-eğlen-gez-toz ama sonunda sağ sağlim dön gel,bu 1.
2. si geldikten sonra bizlere bilgilendirme olarak Nereye gittin ? nasıl gittin ? nerede ne kadar kaldın ? toplamda türk lirası olarak ne kadar para harcadın ? gittiğin yerlerde tavsiye ettiğin veya etmediğin yer/yerler varmı ? gittiğin yerlerde güvenli ve güvenli olmayan yerler gördünmü ?
Bu ve bunun gibi şeyleri geldikten sonra paylaşırsan ben ve benim gibi gitmeyi düşünenler için güzel bir rehber olur.
Şimdiden hayırlı yolculuklar. :) -
Balkan turu. Henüz gitmedim ama bu yaz niyetliyim ben de.
-
rapidhacker550 bunu yazdıgkhn bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
Teşekkürler uyarın için bir dahaki konuyu sana sorup uygunsa açarım.
Ayrıca konunun başlığına dikkat edersen,Nereye ve Nasıl Giderdiniz ? demişim.
Benim soyledigimi anlayamamissin zira direk boyle yeni ergen atarlarina kalkmissin. Dur tekrar anlatayim. Herkesin hayatta zevkleri ve yasamak/deneyimlemek istedikleri farklidir. Kimisi slav topraklarina gidip delice partilemek, onune geleni duzmek isterken kimisi de daha kulturel bir gezi olsun diye tarih kokan bir sehire/ulkeye gitmek isteyebilir. Kimisi deniz/kum/gunes derken kimisi de otantik yerler olsun diyebilir.
Benim konuda demek istedigim bu noktadaydi, yani amacim tartisma ortami yaratmak da degildi. Eger niyetin de benim tahmin ettigim gibi bos laf salatasi olmasaydi, muhtemelen de bu sekilde bir cikis yapmazdin. Kaldi ki sana senin seviyenden cevap verme hakkimi da hala sakli tutuyorum.
-
Balkan ülkelerini de gözardı etme, 6-7 ülkeyi çok çok ucuza gezebilirsin, hem birbirlerine yakınlar hemde hayat ucuz.
-
gidecek çok yer var aklımda listemde olan ama para yok cepte..
şu an sona ylarda aklımda olan yer moğolistan..
avrupa da nereye gitsen aynı şeyler olmaya başladı (eğlenmeye gitmekten bahsetmiyorum, gezip görmek için yoksa eğlence için sadece prag a gitsen yeter zaten)
moğolistana nasıl ucuza giderim diye plan yaparken oraya bak buraya bak derken daha güzel bi fikir/rota belirdi.. vakit ve para bulsam ilk rotam , rusya ya gider trans sibirya ya atlarım ilk durağından , son durağına kadar gitmek çok zevkli geliyo şu an gözüme.. hele ki birde vakit uzunsa geçtiği güzergahlarıda tanıya tanıya 1-2 ay bi gezmek isterdim. ulan batur' a da gidilebiliyor bunu kullanarak , moğolistanıda gezmiş olurum :d