Yurtdışında Dil Eğitimi?
-
bende yeşil pasaport var diye vizeden yırtarım sandım ama ingiltere istiyomuş yinede =) sen hangi şehre gitçeksin? ne kadar süreli ve toplam ne kadara mal olucak sana tahminen?
-
benim okul ingiltere bournemouth da vizemi alırsam gidiyorum bana 6 aylık eğitim 3 ay ailede konaklama havaalanı karşılama haftalık 45 paund harçlık hesapladık toplam 8 bine denk geldi =) düşün sen bir ayı 5 bine çıkarıyordun =)
tabi bu 8 bin 9 bin olacaktır uçak ve vize masrafları hariç : D
-
bilgi veren herkese teşekkür ederim. mevcut dil bilgisi konusunda durum farketmez git orda zaten öğretiyorlar diyorsunuz anladığım kadarıyla. ayrıca enes senin bu ince uzun maceran hakkında bilgim var bir ara sana bu konuda girişicem bekle beni :)
-
hocam şimdi doğruyu söylemek gerekirse alt yapın yoksa 1 ayda 2 ayda ingilizce öğrenilmez, öğrensende belli başlı cümleler olur. Ama burada ileri düzey bi ingilizceye sahipsen, 1-2 ay da gidip orada aksan kapabilirsin.
1 yıl orada dil eğitimi veren okullarda okursan gerçekten iyi bi ingilizcen olur.
bazı şirketlerin 1 ayda konuşma garantisi verdiği tarzında reklamları war kanmayın.
yani burada bir kursda adam akıllı ingilizce öğrenip yurt dışında eğitim ile üzerine cila mı atmak en mantıklısı ve senin için en verimlisi olur.
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------bende yeşil pasaport var diye vizeden yırtarım sandım ama ingiltere istiyomuş yinede =) sen hangi şehre gitçeksin? ne kadar süreli ve toplam ne kadara mal olucak sana tahminen?
-----------------------------
Valla hocam daha oralarını hiç düşünmedim açıkçası burdaki yorumlara göre önce böyle bir karar vericem sonrada yer yurt süre para olaylarına giricem. -
DarkFall bunu yazdı:
-----------------------------hocam şimdi doğruyu söylemek gerekirse alt yapın yoksa 1 ayda 2 ayda ingilizce öğrenilmez, öğrensende belli başlı cümleler olur. Ama burada ileri düzey bi ingilizceye sahipsen, 1-2 ay da gidip orada aksan kapabilirsin.
1 yıl orada dil eğitimi veren okullarda okursan gerçekten iyi bi ingilizcen olur.
bazı şirketlerin 1 ayda konuşma garantisi verdiği tarzında reklamları war kanmayın.
yani burada bir kursda adam akıllı ingilizce öğrenip yurt dışında eğitim ile üzerine cila mı atmak en mantıklısı ve senin için en verimlisi olur.
-----------------------------
bende öyle 1 ayda şakır şakır konuşma olaylarına inanmıyorum hocam. uzun zamandır öyle balonları takip ediyorum zaten. amacım 1 yıllık gitmek amerikada kaplan dil eğitimimi ne var onun metini çok duydum ve 1 yıllık istiyorumda 1 yıllık maddi olarak çok s.kici bir süreç. ailemden yardım alma olanağım yok şu an çalışıyorum ve biriktirerek gitmek gibi bir niyetim var.