folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdışında Sınavsız Üniversite Hakkı

Yurtdışında Sınavsız Üniversite Hakkı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

IronEagle bunu yazdı:
    -----------------------------

Enes'im Peki Lise Diploma Puanın 3'ün Altındaysa Bu Farkı Parayla Kapatabilirmisin Böyle Bir Olanak Varmıdır ?

bulgaristanda müh bölümleri için mat ve fizik 3 ün üstünde olması gerekiyordu  ve 3yıl görmüş olmam gerekiyordu ben aml çıkışlıyım  bu yüzden 1 yıl gördük mat

tercüman halletti çevirirken benim notları 3 yıl göstermiş

bu tür şeylere takmıyorlar etrafta okuyosun filan gözünü korkutuyorlar ama yalan  heleki danışmanlar yok şöyle yok böyle diyorlar sonrada oluru var ama şu kadar para alırız diyorlar şerefsizler

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Melik
    Melik's avatar
    Erkek

RaAmLis bunu yazdı:

danışman veya okumak istediğin ülkedeki bir tanıdığın aracılığıyla üniversiteye başvuruyorsun daha sonra üniverstienin istediği belgeleri topluyorsun

işte pasaport fotokopisi  lise transcripti vb belgeleri topluyorsun birde gitceğin ülke bizim ülkemize sığınmana izin vermeyiz dersede ailen taahütname yazıyor çocuğumuz ülkenizden bir beklentisi yok herşeyini biz karşılıycaz filan diye bu yüzden o ülkenin vatandaşlığı senin için yalan oluyor tabi orda biriisiyle evlenip geçebilirsin veya 200 milyarın üstünde bir yatırım yaparsanda veriyorlar sanırım

daha sonra orada onay bekliyor belgelerin 1,5 - 2 ay gibi bir süre bekledikten sonra sana belgeleri yolluyorlar sen o belgeleri konsolosluğa götürüyorsun vizeye başvuruyorsun  1 ay da böle bekliyorsun sonra d tipi uzun süreli vizen çıkıyor oraya gidiyorsun tanıdığın  seni karşılıyor:D olayda burda bitiyor

sanırım turizm okumak istiyorsun antalyalı olduğun içinde tabiki rusya tercihindir ama  aklında başka bir bölüm varsa mühendislik vb.  sana polonyayı öneririm hem hayatı ucuz hemde okul fiyatı uygun

ben bulgaristanda okuyorum 2 güzel yanı var biri türkiyeye yakın otobüsle gidip gelinebiliyor diğeride kızları güzellik bakımında dünya sıralamasında 2. sırada:D eğitim olarak Türkiye ile karşılaştırılamaz bile

büyük ihtimal bende seneye polonyaya geçicem polonya vatandaşlıkda verdiği için çok  avantajlı

Antalyada Rusça Seni Diğer Dil Bilenlerden 2-3 Kat Üste Çıkartıyor Hocam O Yüzden Rusya Düşünüyorum

Bilgilendirme İçin Çok Teşekkürler..

@RaAmLis

Hacı daha Liseyi Bitirmeme Var Çalışıyoruz

Üniv. Gelene Kadar Toplarız Parasını Sorun Değil

Üniversiteye 2000 Veriyorsak 500de O ibnelere Verriz Artık :D 

Profil fotoğrafndaki begenme sayısını popülerlikle eşdeger kılan bir ülkede yaşıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Arakadaşlar Türkiyed eİşi danışmanlara bırakırsanız boku yediniz çünkü paranın mk.. Kendi işini her zaman kendin yapıcaksın hea yokmu diyosun güvenilir danışman var biz bulduk 2-3 tane allahtan...

RaAmLis;

Hocam çok doru yazmış..Bende polonyayı öneririm Kızları okulu hayatı çok ucuz...Çalışma İmkanında var..Ama ukrayanada Fazla çalışma imkanın yoktur.. Gelelim Lise Diploması puanına Hocam bazı üni 3.0 ın üstünde not istemez bile bu senin seçeceğin üni ye bağlı misal çok paran varsa Devlet ünisine bile gitmezsin orada bir özel üniye kayıt olursun temiz temiz sınıflarını eğitimini karıyı kızı görür gelirsin.. Ama Bu bir yönden de seçiceğin mesleğede bağlı yani daha önünde zaman varsa biraz ders ve Dil kas Çünkü Hangi ülkeye gidersen git İlk yılda yaptıklarından pişman olursun Sana geçirebildikleri kadar geçirirler Sora geriye Dönüp baktığında İş işten geçmiş dersin...

Daha ayrıntılı Bir şey İstersen Pm den iletişim atın...

Toplam Hit: 1300 Toplam Mesaj: 14