Yurtdisinda Yasamak İsteyenlere.
-
1.5 yıl gürcistan tecrübem oldu. aynı dediği gibi. türklerle iş yapmayacaksın. arkanı sağlama alacaksın. kolay bir şey değil yurtdışında yaşamak.
-
bu yazının çoğuna katılmıyorum..bindiğin araba olsun yediğin yiyecekler olsun hepsi boş demiş..bunlar senin hayat sıtandartların..sen oraya gittiğin zaman bu standartlar yükseliyor.zaten herkes bu standartları yükseltmek için calışıyor...ayrıca kanada da sağlık problemi olsun su bu olsun daha iyi.insana değer var.
yaptıgı yaramazlıkları düşünüormuş..yapma anasını satım.kafana silah mı dayadılar.araba su bu boşmus.git ormanda yaşa sana kim dio yaşama die.telefonlarını saymıs..almayaydın hacı zorla mı aldın?? telefon alırsan dandik 2 düşer bozulur ekranı göcer.telefon alırsın kalıteli kullan kulllanabildiğin kadar.bunlar bos seyler diil..adama ayar oldum..sevmiyorsan geri don...
katıldıgım konu ise türklere asla güvenmeyeceksin..yurt dısında olarak sunu söler oldum.."artık türküm demek istemiyorm" bu cümleyi kuruyorum cunku ne bok olsa türklerin basının altından cıkıyor burda.bide arap turk yada ne bilim baska bi ırk ve türk olmuyor.türk türke düşman burda.türk arklarımla gezerken bi baska türklere rastlıyoruz ve slm vermiyorum.cunku biliorm o beni tanırsa ilerde basıma bela olacak..edit : yurt dısında yasıyorum.çokta mutluyum hiç bu arkadaş gibi düşünmüyorum.
askerden kacanları görüyorum yazmış.askere gitmei bende istemiyorum.cunku giden bok yoluna ölüyor.sen orda canını ver adam şehirde bayragını yırtsın kimsede bi bok yapmasın..sonra ünili cocuk ücretsiz okul istiorum die pankart acsın 2 yıl içerde yatsın..sieyim böle işin adaletini..sonra sehit olacam..ne ugruna ??? -
ben derim ki kişi ekmeği neredeyse orada yaşamalı
-
Ekerci bunu yazdı:
-----------------------------
bu yazının çoğuna katılmıyorum..bindiğin araba olsun yediğin yiyecekler olsun hepsi boş demiş..bunlar senin hayat sıtandartların..sen oraya gittiğin zaman bu standartlar yükseliyor.zaten herkes bu standartları yükseltmek için calışıyor...ayrıca kanada da sağlık problemi olsun su bu olsun daha iyi.insana değer var.
yaptıgı yaramazlıkları düşünüormuş..yapma anasını satım.kafana silah mı dayadılar.araba su bu boşmus.git ormanda yaşa sana kim dio yaşama die.telefonlarını saymıs..almayaydın hacı zorla mı aldın?? telefon alırsan dandik 2 düşer bozulur ekranı göcer.telefon alırsın kalıteli kullan kulllanabildiğin kadar.bunlar bos seyler diil..adama ayar oldum..sevmiyorsan geri don...
katıldıgım konu ise türklere asla güvenmeyeceksin..yurt dısında olarak sunu söler oldum.."artık türküm demek istemiyorm" bu cümleyi kuruyorum cunku ne bok olsa türklerin basının altından cıkıyor burda.bide arap turk yada ne bilim baska bi ırk ve türk olmuyor.türk türke düşman burda.türk arklarımla gezerken bi baska türklere rastlıyoruz ve slm vermiyorum.cunku biliorm o beni tanırsa ilerde basıma bela olacak..edit : yurt dısında yasıyorum.çokta mutluyum hiç bu arkadaş gibi düşünmüyorum.
askerden kacanları görüyorum yazmış.askere gitmei bende istemiyorum.cunku giden bok yoluna ölüyor.sen orda canını ver adam şehirde bayragını yırtsın kimsede bi bok yapmasın..sonra ünili cocuk ücretsiz okul istiorum die pankart acsın 2 yıl içerde yatsın..sieyim böle işin adaletini..sonra sehit olacam..ne ugruna ???
-----------------------------sizin gibi adamlara birsey yazip paylasanin bir daha iyilik dusunenin Ta anasinin amina koyayim.
-
sniperscope bunu yazdı:
Hacim cok guzel hazi olmus.
Yazindaki Toronto/ Kanada yi silip Osaka/Japonya diye degistirip ayni sekilde yayinlasam herhalde fazlasi olmaz eksigi olur.
15 gunlugune geldim bu ulkeye aradan gecmis 10 yil. Japonya'ya gelecek, gelmek isteyen kisilere 10 yil icinde ogrendigin tek seyi soylemek istiyorum.
Japonya'da yasan Turk lere bulasmayin.
-----------------------------japoynyada fatsalılar varmış doğrumu?
-
sniperscope bunu yazdı:
Yazindaki Toronto/ Kanada yi silip Osaka/Japonya diye degistirip ayni sekilde yayinlasam herhalde fazlasi olmaz eksigi olur.
15 gunlugune geldim bu ulkeye aradan gecmis 10 yil. Japonya'ya gelecek, gelmek isteyen kisilere 10 yil icinde ogrendigin tek seyi soylemek istiyorum.
-----------------------------ben ileride imkan bulursam japonyaya gitmeyi düşünüyorum neden böyle yazdığınızı sorabilirmiyim
-
dead_march bunu yazdı:
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------ben ileride imkan bulursam japonyaya gitmeyi düşünüyorum neden böyle yazdığınızı sorabilirmiyim
-----------------------------Aynen hocam bende Gitmeyi çok istiyorum Tecrüblerinden bahset, iyilik kötülüklerinden acayip merak ediyorum
-
ayamann bunu yazdı:
okumadim erindim
ama saygi duydum
----------------------------- -
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------Hacim cok guzel hazi olmus.
şimdi japonya'ya gelsek sana da mı uğramayalım :D -
@ jayde :
Nagoya'da Fatsalilar var, zaten gocmen polisi pasaportta ORDU yaziyorsa direk geri gonderiyor.
@ dead_march :
@ Kazekage :
1 - Yabancilar icinde Cinlilerden ve Brezilyalialrdan sonra en cok suca karisan millet Turkler.
2 - Hasat, kiskanclik, dedikodu(oruspu kari gibiler) vs vs hersey bizde.
3 - 2 Turk u yanyana gor mutlaka baska bir Turk'un arkasindan konusuyordur.
4 - Amk buraya gelenler bi tuhaf. Adamlar kari-kiz alemine bi daliyor. Benligini unutuyor.
5 - Neredeyse hic bir Turk adam gibi bir iste calismaz. 3 gun calisir, 4 gun tatil. 1 gun calisir, 3 gun tatil.
6 - Nagoya da insanlar Turk gordumu neredeyse yolunu degistiriyor.
7 - Mart ayindaki depremde bir suru(ozellikle suru dedim, cunku cogu it surusu gibi) sozde deprem bolgesine yardima gittiler. Amk adamlar resmen yagma ve soyguna gittiler. Polis daha sonra anlamis Turk leri deprem bolgesine sokmuyormus. (Tamamen duyum. Sahsen gormedim.)
@ MaviGozluDev : Ayip ettin hacim. Eger gulen cemaatinden degilsen ve aqp ye sempati duymuyorsan kapim her zaman herkese acik.