folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdisinda Yasamak İsteyenlere.

Yurtdisinda Yasamak İsteyenlere.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek

okudum, zevkliydi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=218342

...yorumsuz..bunlar bu hale geldiler artık..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XCoder
    XCoder's avatar
    Erkek
    @sniperscope hocam Japonya'daki Türklerden bahsetmişsin, merak ediyorum da burada bahsettiğin Türkler, her türlü pisliği yapan, çalan çırpan soyan ama en ufak bir zorlukla karşılaştığında "Ben Türk'üm" diyip savunma yapan kürtler mi ?

The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the force.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efecan123
    efecan123's avatar
    Erkek

Ekerci bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=218342

...yorumsuz..bunlar bu hale geldiler artık..

baştaki bimlemler bu hale getirdi 9 sene önce artık bu ülkede teror yok dioduk ama bugün her fırsatta adamlar yeni bi ülke kürdistan kurmaktan bahsediolar ellerini kollarını sallaya sallaya..

Benim evim valizimdir. http://efecetir.info
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

XCoder bunu yazdı:
    @sniperscope hocam Japonya'daki Türklerden bahsetmişsin, merak ediyorum da burada bahsettiğin Türkler, her türlü pisliği yapan, çalan çırpan soyan ama en ufak bir zorlukla karşılaştığında "Ben Türk'üm" diyip savunma yapan kürtler mi ?

türklerden yapan çıkamaz hepimiz peygamber gibiyiz zaten kesin kürtlerdir onlar.

...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@ XCoder 

Bir bakima oyle sayilir dostum.

Demek istedigin kurt ler burada cok az var(Pislikler kanserli hucre gibi her yere bulasmislar).

@hipokondriyak :

Valla hacim, havasindanmidir suyundanmidir bilmem ama burada gelenlerin %99 pust oluyor.

Not: Evet yenge japon.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

sniperscope hoca kusura bakma not düşmem lazımdı. 

Şahsına veyahut yazdıklarına itafen bir şey söylemek istemedim. Sadece ekerci hocaya bu ikiliği yaratmanın yanlış olduğunu anlatmaya çalıştım. O an gördüğüm de sen vardın seni örnek gösterdim. 

Bu arada o mesajına katılmamakla beraber senin nasıl milliyetçi bir adam olduğun ben iyi bilirim merak etme..

Ekerci "no comment" yazmanı beklerdim şaşırttın beni.

Bu toprak üzerinde vekiller mecliste 4 tl ye her türlü eti yiyebiliyorlar ve yılda 94 bin ton et tüketiyorlar. Hoca(ekerci) eğer senin gibi baksaydık biz bu olaya çoktan bu toprakları terk etmemiz gerekirdi..

çok güzel saçmalamışsın hocam.Heralde facebookda falan paylasılan sacmalıkları direk okur okumaz beynin kabul ediyor.Meclisdeki milletvekili sayısı kac tane? Hadi normalin 10 katını hesaplıyıp hatta abartarak uçarak 5 bin tane diyelim.5 bin tane adam bile 94 bin ton et yiyemez bir yılda.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yNsr
    yNsr's avatar
    Erkek

yurtdışı hayranlarinin dil bilmediği bir ülkeye gitmeden önce aynı dili konuştuğumuz kıbrısta 1-2 hafta kalmasini tavsiye ediyorum, memleketin değerini o zaman anliyorsunuz.

In every job there is a no
Toplam Hit: 5727 Toplam Mesaj: 49