Yurtdisindan Alkol Getirme Tecrubesi Olan?
-
Public agent olayı dogrumu cekte ?
-
Smirnoff bunu yazdı
Valla bilemiyorum da, sokaklarında her dil konuşuyor ve her sokakta tenha bir köşe başı mevcut; tutturabilen götürür halleder yani :)
Kızların %90ı sarışın mavi gözlü 90 60 90 zaten, buradan boş dönen düz duvara tırmanır ki ben öyle olacağım muhtemelen.
Turistlerden de asyalıların %70i çogzel.
Türkiyede mini etek diye geçen şey burada en uzun hali..
Şimdilik gözlemlerim bu kadar,
cevaplar için teşekkür.
Otlu absinthe'i bavulda geçirebilen oldu mu?
-
Smirnoff bunu yazdı
hacı banada bi arkadsm söyledi aynen öyle birazcık dil varsa ve birazda paran kendi filmlerini çekebilirsin diyodu :))
-
%60 küsür alkol, 35 mg/kg thujone 70 lik absinth 130 lira civarında buldum. Fiyatı iyi mi, içinde(şişede) avuç i çi kadar böcek var sorun ederler mi? :)
-
noname bunu yazdı
%60 küsür alkol, 35 mg/kg thujone 70 lik absinth 130 lira civarında buldum. Fiyatı iyi mi, içinde(şişede) avuç i çi kadar böcek var sorun ederler mi? :)
Fiyatı normal gibi belki bi 20-30tl falan daha ucuza bulabilirsin, zaten 35mg absintlerde standart daha fazlasını zor bulursun. %80 liğini bulabiliyorsan onu al galaksiyi dolaşıp geri dönersin :D
-
noname bunu yazdıSmirnoff bunu yazdı
Valla bilemiyorum da, sokaklarında her dil konuşuyor ve her sokakta tenha bir köşe başı mevcut; tutturabilen götürür halleder yani :)
Kızların %90ı sarışın mavi gözlü 90 60 90 zaten, buradan boş dönen düz duvara tırmanır ki ben öyle olacağım muhtemelen.
Turistlerden de asyalıların %70i çogzel.
Türkiyede mini etek diye geçen şey burada en uzun hali..
Şimdilik gözlemlerim bu kadar,
cevaplar için teşekkür.
Otlu absinthe'i bavulda geçirebilen oldu mu?
Hocam ben ne anlattım yukarda? :D
-
hojucuk bunu yazdı
fanta yesil veya 7up litrelik siseye doldur sirt cantanda gecir 1 litre agiz islatmalik mesrubat niyetine , 1 litre el posetinde nevale, 1 litrede hediyelik valizine koy.
3 litre gozum kapali geciririm dunyanin her ulkesine iran dahil
Bende su şişesine rakı basmıstım 3 tane 1,5luk adam kapıkulede aldı eline salladı şişeyi su köpürdü, bu su değil dedi açtı kokladı rakı bu dedi.
Konteyneri gösterdi.
-
Bavuluna at güzelce hiçbir şey olmaz. El bagajıyla geçirmek sıkıntı.
Resmi sınır yüksek alkollülerde (yanlış hatırlamıyorsam oranı %20den fazla olanlar) 1 litre, düşük alkollülerde 2 litre.
-
Yaaaa bu aletten getırıp satan kımse yokmu? :D
Merak edıyorum şu Yeşil Manıtayı bızde gorelım :)
Harbıden içen vra mıdır etkılerı neler? Bırde satan varsa PM atsın ya :) -
Hocam tishortlerin arasına sar getir el koyabiliyorlar kafadan.