Yurtdisindan Alkol Getirme Tecrubesi Olan?
-
suhatuna bunu yazdı
Yaaaa bu aletten getırıp satan kımse yokmu? :D
Merak edıyorum şu Yeşil Manıtayı bızde gorelım :)
Harbıden içen vra mıdır etkılerı neler? Bırde satan varsa PM atsın ya :)Hocam ben içtim hatta baya içtim :D
-
Ben çok getirdim her gelişimde 8-12 şişe votka veya viski getirdim uçağa alamıyorsun yasak zaten uçağa binmeden hepsine el koyup soru sual sormadan alıyorlar.
Bezlerle veya elbiselere güzelce sarıp bavulu doldurursun tabi dışardan alıyorsun sağlam dolduruyorsun bavula, bavul bindirilip indirilirken kırılmasın diye buraya indiğin zamanda pasaportla kaç yane hakkın varsa free-shop tan alıp çıkarsan hiç bir sorun sıkıntı yok.
Neler getirdim neler:) Sigara,Votka,Viski,Laptop,Telefon ve ıvır zıvır.
-
torpedo_XL bunu yazdısuhatuna bunu yazdı
Yaaaa bu aletten getırıp satan kımse yokmu? :D
Merak edıyorum şu Yeşil Manıtayı bızde gorelım :)
Harbıden içen vra mıdır etkılerı neler? Bırde satan varsa PM atsın ya :)Hocam ben içtim hatta baya içtim :D
Sonuclar? :D
-
Ceke giderseniz polislerinden uzak durun basiniza gelmeyen kalmaz. En güzeli macaristan söylim kizlari daha güzel bi kere kafadan. Icki olayina gelince sans isi kontrol etmezlerse ne ala ederlerse hepsi cöp.
-
Böcek var olmaz demesinler?

-
noname bunu yazdı
Böcek var olmaz demesinler?

-
Hocam göm valize getir ya bişey olmaz kasma bu kadar.
Havlu falan varsa sar sarmala valizin ortaya hizalayıp koy ver sonra bagaja, kimse bişey demiyor.
torpedo_XL tarafından 05/Ağu/13 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam Bulgaristan'a gidip geliyorum. En son gittiğimde(2 ay önce) 3 şişe alkol aldım viski, votka ve tekila. Bildiğim kadarıyla 2 şişe serbestti ama dönüşte adam bavulun içini dışına çıkardı buldu şişeleri ve kanun değişti artık 1 litreden fazlası yasak dedi ama bu seferlik affediyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum bu sefer absinthe almayı düşünüyorum ama orjinali yoktu sanırım yani içinde ot olanından yoktu. Benden önce almazsan haber veririm sana ne olup bittiğini.
-
tosuna sor