folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdisindan Alkol Getirme Tecrubesi Olan?

Yurtdisindan Alkol Getirme Tecrubesi Olan?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    suhatuna bunu yazdı

Yaaaa bu aletten getırıp satan kımse yokmu? :D

Merak edıyorum şu Yeşil Manıtayı bızde gorelım :)

Harbıden içen vra mıdır etkılerı neler? Bırde satan varsa PM atsın ya :)

Hocam ben içtim hatta baya içtim :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    COURAGE_x
    COURAGE_x's avatar
    Erkek

Ben çok getirdim her gelişimde 8-12  şişe votka veya viski getirdim  uçağa alamıyorsun yasak zaten uçağa binmeden hepsine el koyup soru sual sormadan alıyorlar.

Bezlerle veya elbiselere güzelce sarıp bavulu doldurursun tabi dışardan alıyorsun sağlam dolduruyorsun bavula, bavul bindirilip indirilirken kırılmasın diye  buraya indiğin zamanda pasaportla kaç yane hakkın varsa free-shop tan alıp çıkarsan hiç bir sorun sıkıntı yok.

Neler getirdim neler:) Sigara,Votka,Viski,Laptop,Telefon  ve ıvır zıvır.

Altın'ı olan kuralı koyar,kuralı koyan altın'ı alır!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    suhatuna bunu yazdı

Yaaaa bu aletten getırıp satan kımse yokmu? :D

Merak edıyorum şu Yeşil Manıtayı bızde gorelım :)

Harbıden içen vra mıdır etkılerı neler? Bırde satan varsa PM atsın ya :)

Hocam ben içtim hatta baya içtim :D

Sonuclar? :D

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    paduwan
    paduwan's avatar
    Erkek

Ceke giderseniz polislerinden uzak durun basiniza gelmeyen kalmaz. En güzeli macaristan söylim kizlari daha güzel bi kere kafadan. Icki olayina gelince sans isi kontrol etmezlerse ne ala ederlerse hepsi cöp.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Böcek var olmaz demesinler?

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    noname bunu yazdı

Böcek var olmaz demesinler?

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam göm valize getir ya bişey olmaz kasma bu kadar.

Havlu falan varsa sar sarmala valizin ortaya hizalayıp koy ver sonra bagaja, kimse bişey demiyor.

torpedo_XL tarafından 05/Ağu/13 18:11 tarihinde düzenlenmiştir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CaniSokucu
    CaniSokucu's avatar
    Erkek

Hocam Bulgaristan'a gidip geliyorum. En son gittiğimde(2 ay önce) 3 şişe alkol aldım viski, votka ve tekila. Bildiğim kadarıyla 2 şişe serbestti ama dönüşte adam bavulun içini dışına çıkardı buldu şişeleri ve kanun değişti artık 1 litreden fazlası yasak dedi ama bu seferlik affediyorum dedi. 1 ay sonra tekrar gitmeyi düşünüyorum bu sefer absinthe almayı düşünüyorum ama orjinali yoktu sanırım yani içinde ot olanından yoktu. Benden önce almazsan haber veririm sana ne olup bittiğini.

Şafak 1152!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EnableTurk
    EnableTurk's avatar
    Erkek

tosuna sor

yolun açık ve aydınlık olsun ferdi baba.
Toplam Hit: 8944 Toplam Mesaj: 30