folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Yurtdisindan Gelirken Ne Getirsek Yol Parasi Cikar?

Yurtdisindan Gelirken Ne Getirsek Yol Parasi Cikar?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kernel_Panic
    Kernel_Panic's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Arkadaslar merhaba,

ailem sürekli Almanya'ya yanimiza gelip gidiyor. Yilda 3-4 onlar geliyor 2-3 kerede biz gidip geliyoruz. Daha önceden bir site vardi insanlar siparis falan verip gelenek getirtiyordu bulamadim. Böyle bir sey nasil yapabiliriz? Gelirken ufak tefek bir seyler alip  satip en azindan biraz yol parasina destek olsun diyorum.

Bu konuda fikri olan var mi? 

PS5 Pro 800€ %19 tax geri alınıyorsa iyi 

Hvor ulvens ører er, er ulvens tenner nær...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mutubilir
    Mutubilir's avatar
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

Arkadaslar merhaba,

ailem sürekli Almanya'ya yanimiza gelip gidiyor. Yilda 3-4 onlar geliyor 2-3 kerede biz gidip geliyoruz. Daha önceden bir site vardi insanlar siparis falan verip gelenek getirtiyordu bulamadim. Böyle bir sey nasil yapabiliriz? Gelirken ufak tefek bir seyler alip  satip en azindan biraz yol parasina destek olsun diyorum.

Hocam GlocalZone diye bi uygulama var. Bi kurcala istersen. Senin söylediğin hikayenin aynısı

Aslan bile atı görünce götünü saklar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akmarky
    akmarky's avatar
    Erkek

arkadaş ps5 getirdi kendi oynuyor şimdi evde 14e almış burda 16 17 vermişler satmam dedi...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

bu arada birşeyler bulursan burda paylaş da biz de nasiplenelim :D

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

neydi o site hatirlayamadim. ürünü gösteriyorsun bu diye. link ile. oradaki arkadas aliyor senin adina havaalaninda ya da adreste teslim ediyorsun. ama once fiyatin bir kismini senden on odeme alarak aliyor. 3d yazici getirelim dedik. 1500 dolar için benden 750 dolar kapora isteyince vazgectim. 3d yazicilara bak derim... bambu serisi ozellikle. ya da prusa xl

SYL 184
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Mutubilir bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

Arkadaslar merhaba,

Hocam GlocalZone diye bi uygulama var. Bi kurcala istersen. Senin söylediğin hikayenin aynısı

Bu uygulama gerçekten güvenilir mi acaba?

100 euro olan ürün 125 euroya çıkıyor. Gene Türkiye fiyatından ucuza geliyor. 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Telefon konusu sıkıntı, alkolü de bir süre sonra alanlar bize beleş getir demeye veya arkandan laf etmeye başlar.

Yazdıkları gibi TR de zor bulunan ürünler getirmek daha mantıklı. İlaveten kahve ekipmanları da olabilir. Mesela şu ürün;

https://kahhve.com/bialetti-moka-pot-express-12-cup-moka-pot

https://www.amazon.it/Bialetti-Express-Stovetop-Espresso-Coffee/dp/B000FDL588?th=1&psc=1

TR de 2.5 - 3.5 bin tl aralığında, İtalyada vergiler düşünde 1500 tl civarı. Bunu 2000 tl civarında satabilirsin. Bu şekilde çeşitli ürünlerle giriş yaparsan hem gümrüğe takılmazsın hem de az uzun süreçte paranı çıkartırsın.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    qoqo bunu yazdı

Telefon konusu sıkıntı, alkolü de bir süre sonra alanlar bize beleş getir demeye veya arkandan laf etmeye başlar.

Yazdıkları gibi TR de zor bulunan ürünler getirmek daha mantıklı. İlaveten kahve ekipmanları da olabilir. Mesela şu ürün;

https://kahhve.com/bialetti-moka-pot-express-12-cup-moka-pot

https://www.amazon.it/Bialetti-Express-Stovetop-Espresso-Coffee/dp/B000FDL588?th=1&psc=1

TR de 2.5 - 3.5 bin tl aralığında, İtalyada vergiler düşünde 1500 tl civarı. Bunu 2000 tl civarında satabilirsin. Bu şekilde çeşitli ürünlerle giriş yaparsan hem gümrüğe takılmazsın hem de az uzun süreçte paranı çıkartırsın.

hocam bu link attıklarının bi özelliği var mı bilmiyorum ama 450-500 liraya da mokopot var hepsişurda com üstünde mesela. illa italya da şart değil, kapıkuleden geçince heryerde bulursun bunlardan. kalite farkı vardır illa tamam ama 10 kata kadar fiyat fark ediyor senin attığın linklerle. alıcısı varsa girişirim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
Toplam Hit: 1393 Toplam Mesaj: 19
ürün getirme yurt disi alisveris