Yurtdışından İphone Vs Nokia N97 Getirtmek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

DayWalk3r bunu yazdı:
    -----------------------------

Pasaport konusunun nasıl oldugunu biliyorum sadece yurtdışından getirdigim telefonunun burda çalışıp çalışmadıgını getirdikten sonra telefona herhangi bir işlem yapılıp yapılmadıgını merak etmiştim. Bir adet İphone 3gs ve Nokia n97 getirtmeyi düşünüyorum umarım bi sorunla karşılaşmam.

-----------------------------

hiç bir sorun olmuyor

sadece tek gsm operatörü ile çalışan telefonları  unlock ettirmek gerekiyor

onun dışında normal aldığın  telefon çalışıyor Tr'de  sen yinede garanti olsun diyorsan alıyorsun pasaportunu veya pasaportu olan birini buluyorsun gidip pasaporta işletiyorsunuz telefonu olay bitiyor

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DayWalk3r
    DayWalk3r's avatar
    Erkek

Çok teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için yardımcı oldugunuz.

Ayrıca arabistanda fiyatlar oldukça uygunmuş burdakine nazaran dayım kendine ilk çıktıgında Nokia 5800ı ve samsung i900 omnia aldı 2side orjinal burdaki fiyatlarından gayet ucuzmuş yani kesin alacagım...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek

hocam konuyla alakasız olacak ama iphone 3g s ne kadarmış tam olarak fiyatı öğrendiğinde bilgilendirir misin?

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nigdeli
    nigdeli's avatar
    Erkek

bizimkiler gecen umreye gittiler bende niyetlendim bir telefon getirtmek fakat vazgeçtim. Nedeni ise ordan getireceğim telefonun garantisinin olmayışıdır. Fiyatlar ise uygunmuş bende öyle duydum ama garantisiz bir telefon kullanacak kadar fark yokmuş. ABen pek tavsiye etmem ucuz etin yahnisi misali sonra bozulursa filan kalır elinde :) en azından garantili al telefonda bir sorun oldumu aldığın yere götürürsün peki arabistandan gelen telefondan sorun çıktımı arabistanamı gitcen tekrar bir telefon için:)

Sahte bahara aldanma ayazda kalırsın...
Toplam Hit: 2660 Toplam Mesaj: 15