Yurtkur"A Dava Açsam Kazanır Mıyım?
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------şimdi herkes şartları biliyo ve ona göre geliyo. dava açsan nolur bilmiyorum ama bi kere etik değil bence. yanlış anlama ertan ama bence böyle.
-----------------------------
bilader bu olayın etiğimi var.. haksızlık varsa bir yerde birinin dur demesi lazım.. susa susa milletin g*tü kalktı.. herkes bilirin gitmeye başladı.. menfaat işine döndü.. kazanacağımı kazanırım sonra ne olursa olsun oldu.. az kazansın faydası dokunsun.. mantıklı olanı bu değilmidir ? -
hoca ne şartı ya.. ben oraya virusu kapmak için mi gittim? adamlar ne biçim temizliyor.. sonuçta orası yarının yöneticilerini barındırıyor.. orası güvenilir olmazsa ne olur? Sorumlusu yurtkurdur.. eğer o banyolarda gerekli hijyenik şartlar gerçekleşseydi böyle olmazdı belki... Benim bi suçum yok bu konuda. Çünkü başka banyo yapılacak bi yer yok..ayrıca kalkıpta hergün banyoları silemem.. yada silsem ne kadar temiz olur
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------şimdi herkes şartları biliyo ve ona göre geliyo. dava açsan nolur bilmiyorum ama bi kere etik değil bence. yanlış anlama ertan ama bence böyle.
Nesi etik değil hoca? Yapmayın Allah aşkına, herkes sorumluluğunu bilicek, yok öyle yağma. -
Prometheus bunu yazdı:
Paranla rezil olmak nasıl birşey? Yaşayan bilir. -
Yurt Yonetmeliklerinde Her katta 30 kisiye 1 wc ve lavabo olmasi gerekiyor diye biliyorum..Bu durumda dava acsan bile bir halta yarayacagini zannetmiyorum..
-
Bilader dava açsan senin kaptığın virüsü araştırma için yurda sağlık ekibi ve müfettişler gönderilecek(tabi o zaman kadar oralar temizlenmiş olacak!! Ki müfettişler felan ne zaman gelir allah bilir...) sonra orda sağlık ekibi o virüsün bulgularını araştıracak ve haliyle temizlenmiş olduğu için bulamayacaklar.sende kanıtlayamayacağın için sadece dava açarken verdiğin para girmiş olacak sana...
-
Virüsler sterilize edilemez. Çok kişinin kullandığı herşeyde bu risk vardır. Bakteriler gibi öldüremezsiniz ne kadar temizleseniz de. Bunu da düşünün.
-
:) virusler hücre dışında kristalize olurlar.. elbette o sterilize edilemez ama en azından bakterler için bu yapılabilir.Ayrıca yurda alınan kişileri yurkur un kendi oluşturduğu bi sağlık ekibi tarafından hafta bir kez kntrol edilmesi gerekir..
dawnofdarkness hoca o yönetmelik nerde bilmiyorum :) ayrıca şöyle birşey anlatayım..
bizim yurtta 5 blok var.3 bloğunda benim dediğim gibi ortak banyolar var.diğer iki blokta ise odalarda banyo ve tuvalet var.yani 4 kişiye bir banyo ve bir tuvalet düşüyor.. :)
bizim kaldığımız blok eski blok sözde yıkacaklarmış (5 yıldır yıkacak diyorlarmış)
-
olm bizim ege üni. yurdunda bina direk çatlaktı...aradan dışarsı görünüyodu.Allahtan kurtulduk busene kykdan...
-
ertan eminmisin yurttan kaptığına? Belki Hatayda bulaşmıştır?