Yurtkur"A Dava Açsam Kazanır Mıyım?
-
adin hoca (kedmesh) ordan kaptım:) çünkü şubat tatilinde eve giderken o virus orda vardı.. daha önce böyle birşey başıma hiç gelmemişti.. belki de senden geçmiştir bana..
-
halk arasında kasık biti olarakmı bılınıyo?
bu arada bizim bi arkadaş cemaat yurdundan frengi kaptı,artık sen düşün gerisini
-
Android bunu yazdı:
-----------------------------halk arasında kasık biti olarakmı bılınıyo?
bu arada bizim bi arkadaş cemaat yurdundan frengi kaptı,artık sen düşün gerisini
-----------------------------
:O yorum yok! -
ertan bunu yazdı:
-----------------------------adin hoca (kedmesh) ordan kaptım:) çünkü şubat tatilinde eve giderken o virus orda vardı.. daha önce böyle birşey başıma hiç gelmemişti.. belki de senden geçmiştir bana..
-----------------------------
Ulan bana kurban ol sen , benim kadar temiz olsan domestosun reklam yüzü olurdun. -
öööh frengi ha way bee D:
ertan hocam sen bi kaç arkadaşını şahit tutarsın zaten virüslü şahıs olaraktan sen canlı kanıtsın artı her nekadar devlet yurduda olsa belli şart ve standartlara muhakak uymak zorundadır biz baronun avukatlarına dava açtı sen devletin yurduna aç bi iki tv ye aç söle sora böle böle de ilgilenirmisiniz yada direk savcılığa git inceleme başlatsınlar :D soruşturma açılıra ankaradan müfettiş gelir yaşam kaltenz baya bi artar kanımca