Yurtta Fotokopi İşine Girdim İşleri Büyütmek İstiyorum Yardım
-
Robinson_Crusoe bunu yazdı
Bitmeyen kartuşlu cihaz alma kendiliğinden orijinal bitmeyen kartuşlu modeller var onları tavsiye ederim,
Bunun gibi bunda wifi faks özellği filan var onlar olmazsa daha da düşer modellerine bak,
Şirkette yazıcılarla çok haşir neşir oldum, daha önce bir konum da vardı. Bir arkadaş bahsetmiş drumlu yazıcı alma diye haklı. Drum işin içine girdiğinde lazer yazıcı demek oluyor bu. Marka ve modeline göre drum fiyatları ciddi fazla.
Yukarıdaki yazıcıdan da 2 adet bulunuyor şirkette. Bakımı neredeyse yok. Mürekkebi doldur geç. www.bitmeyenkartus.com.tr den aldım ikisini de .
-
hiç yurtta kalmadım bilmiyorum da, yurda fotokopi makinasını nasıl girdirdin serbest mi?
-
15 yil sonra Tahribattaki konu basligi:
Guardian marka yazici alinir mi?
-
-
PanxeR bunu yazdı
Hem lazer hem bitmeyen kartuş bir arada olabiliyor mu?
Yukarıdaki sorunun cevabını merak ettim.
Bitmeyen Kartuş nasıl birşey? @@,'
@Mizahi ^^D
RitmFarbRacourci tarafından 12/Mar/19 20:28 tarihinde düzenlenmiştir -
RitmFarbRacourci bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
@Mizahi ^^D
Bitmeyen kartuş hocam, bildiğimiz kartuşları besleyen kartuştan çok daha büyük ve tıpa yardımı ile rahatlıkla dolum yapılabilen tanklar demek.
Olabiliyor diyebiliriz. Tıpalı tonerler mevcut tıpayı açıp, içine tozu döküyorsunuz, olup bitiyor.
Örnek: https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/hp-cf230a-30a-chipli-dolan-uyumlu-toner
Bir çok markanın toner dolum ve sıfırlama yöntemleri mevcut aslında. Ben Oki ve Brother'ı sıfırlayıp dolduruyordum.
Biocyte tarafından 12/Mar/19 23:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Biocyte bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
@Mizahi ^^D
Bitmeyen kartuş hocam, bildiğimiz kartuşları besleyen kartuştan çok daha büyük ve tıpa yardımı ile rahatlıkla dolum yapılabilen tanklar demek.
Olabiliyor diyebiliriz. Tıpalı tonerler mevcut tıpayı açıp, içine tozu döküyorsunuz, olup bitiyor.
Örnek: https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/hp-cf230a-30a-chipli-dolan-uyumlu-toner
Bir çok markanın toner dolum ve sıfırlama yöntemleri mevcut aslında. Ben Oki ve Brother'ı sıfırlayıp dolduruyordum.
ilginçmiş. Çok aşina olduğum ürünler değil. yanıtın için tşkler.
-
Kiralik makineye gir . Hesaplı ve işini gorur
yazıcı önerisi mühendislik mezunu olup kırtasiye açmak çok para var bu işte