folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Yurtta Fotokopi İşine Girdim İşleri Büyütmek İstiyorum Yardım

Yurtta Fotokopi İşine Girdim İşleri Büyütmek İstiyorum Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
    Robinson_Crusoe bunu yazdı

Bitmeyen kartuşlu cihaz alma kendiliğinden orijinal bitmeyen kartuşlu modeller var onları tavsiye ederim,

https://www.vatanbilgisayar.com/epson-l565-fotokopi-tarayici-faks-wi-fi-murekkep-tankli-yazici-c11ce53401-.html

Bunun gibi bunda wifi faks özellği filan var onlar olmazsa daha da düşer modellerine bak,

Şirkette yazıcılarla çok haşir neşir oldum, daha önce bir konum da vardı. Bir arkadaş bahsetmiş drumlu yazıcı alma diye haklı. Drum işin içine girdiğinde lazer yazıcı demek oluyor bu. Marka ve modeline göre drum fiyatları ciddi fazla.

Yukarıdaki yazıcıdan da 2 adet bulunuyor şirkette. Bakımı neredeyse yok. Mürekkebi doldur geç.  www.bitmeyenkartus.com.tr den aldım ikisini de .

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

hiç yurtta kalmadım bilmiyorum da, yurda fotokopi makinasını nasıl girdirdin serbest mi? 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

15 yil sonra Tahribattaki konu basligi:

Guardian marka yazici alinir mi?

All I need is a possibility.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Hem lazer hem bitmeyen kartuş bir arada olabiliyor mu? 

Yukarıdaki sorunun cevabını merak ettim.

Bitmeyen Kartuş nasıl birşey? @@,'

@Mizahi ^^D

RitmFarbRacourci tarafından 12/Mar/19 20:28 tarihinde düzenlenmiştir

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

@Mizahi ^^D

Bitmeyen kartuş hocam, bildiğimiz kartuşları besleyen kartuştan çok daha büyük ve tıpa yardımı ile rahatlıkla dolum yapılabilen tanklar demek.

Olabiliyor diyebiliriz. Tıpalı tonerler mevcut tıpayı açıp, içine tozu döküyorsunuz, olup bitiyor.

Örnek: https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/hp-cf230a-30a-chipli-dolan-uyumlu-toner

Bir çok markanın toner dolum ve sıfırlama yöntemleri mevcut aslında.  Ben Oki ve Brother'ı sıfırlayıp dolduruyordum.

Biocyte tarafından 12/Mar/19 23:22 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    Biocyte bunu yazdı
    RitmFarbRacourci bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı

@Mizahi ^^D

Bitmeyen kartuş hocam, bildiğimiz kartuşları besleyen kartuştan çok daha büyük ve tıpa yardımı ile rahatlıkla dolum yapılabilen tanklar demek.

Olabiliyor diyebiliriz. Tıpalı tonerler mevcut tıpayı açıp, içine tozu döküyorsunuz, olup bitiyor.

Örnek: https://www.bitmeyenkartus.com.tr/urun/hp-cf230a-30a-chipli-dolan-uyumlu-toner

Bir çok markanın toner dolum ve sıfırlama yöntemleri mevcut aslında.  Ben Oki ve Brother'ı sıfırlayıp dolduruyordum.

ilginçmiş. Çok aşina olduğum ürünler değil. yanıtın için tşkler.

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek

Kiralik makineye gir . Hesaplı ve işini gorur

SYL 184