Yurttaki Güvenlik Duvarını Aşma (Beyin Fırtınası Yapıyoruz)
-
Hocalar özel bi yurtta kalıyorum.Herkesin odasında kendi ağ kablosu + kablosuz net var.Ama hotfile,rapid,netload,pcnet ve en can alıcısı download kelimelerinin içinde geçtiği hiçbir adres açılmıyor.Torrentten zaten bahsetmiyorum.
kullanıcı adıyla giriş yapılıyor sisteme. pfsense captive portal diye bi giriş ekranı var.
amaç başlıkta olduğu gibi engeli aşmak.bikaç yöntem buldum ama çok verimli yöntemler değil
-ultrasurf le duvarı aşabiliyorm fakat hız berbat çoğu siteden ıp yüzünden indirme vs yapılamıyor
-hotspot ile de duvarı aştım.ultra suften iyi ama hız yine kötü
-my-freedom aynı hotspot mantığı var.
başka neler yapabilirim ?? adaha farklı yöntemler istiyorum sizden.
aklıma gelmişken engelleme sadece adres çubuhuna direkt bi kelimeler yazınca oluyor.mesela hotfile yerine direkt site ip si yazınca giriyor.ama indirme yine yok.burdan bişey çıkar mı??
not: netti yavaşlatacağımı düşünenlere şunu söyliyeyim.bu yasak yokken 60-70 pc aynı anda netteyken 400-500 kb hızla indirme yapabiliyoduk.şimdi o hız 1-1.5 mb civarında.
-
bide seedboxlar var ama öğrenci olunca ona para veremiyoz :)
-
navige.com denesene dayi
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------
navige.com denesene dayi
-----------------------------şimdi denedim aynı.Hiç sayfa yükleme vs çıkmadan "bu sayfa yönetim tarafından yasaklanmıştır" diyor.
yinede saol hacı
-
bende kaç senedir yurdun internetinden muzdarip"tim".
1-hostgator'den, google'dan bulduğun bir aylığı 1 cent coupon'u ile sınırsız bw-hd 'si olan paket alınır.
2-üzerine rapidleech script'i kurulur.
3-script 80 küsür siteyi destekliyor.otomatik indirme sayfası var.otomatik upload sayfası var.
4-eğer premium'un varsa script'ine eklenir.eklemesende tüm sitelerden çok rahat çekebilirsin.
5-eğer http download hızın limitlenmişse ki bizde öyle idi, hostgator'un https desteği var ücretsiz.öyle secure olarak engellenmeden indirebilirsin.
6-eğer ssh tunneling desteği olan bi vps bulursan ki bulmuştum ben linux'lü 50 mb'lık, -araştırma geliştirme öğrenci projesi içerikli bi formal mail atıp ücretsiz almıştım- putty ile ssh tunneling yapabilirsin.
7-???
8-menfaatine.
-
hocam al limitsiz bw li vps, 25-50 tl arasına var, win alıp proxy server'a çeviren programdan kurduydum linuxu da vardır elbet.
Aracı olarak onu kullanacağı için her türlü limit kalkar.. hız limitlendirmesi varsa hariç :)
-
hotfile rapid filan zaten halletim.aiopre saolsun sistem yoğunluğuna göre en az 300 kb le çekiyorum
son çare zaten vps yada seedbox lar.
hız limitide yok.şimdilik.
-
bi dene belki işine yarar ultrasoft bir de makat var
-
hoca o yurt müdürünün ilk baş aq mak lazım... öyle salak iş mi olur. herneyse vps çok mantıklı bi çözüm noneymin dediği gibi
-
torrent e ulasmak için ne yapmak lazım ki böyle bi baglantı da?
-
torentin falan portlarını kapıyolar yurtlarda port değişikliği yada aktarma tarzı bişi yermiki acaba denemek lazım.. :S