folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Yurttaki Güvenlik Duvarını Aşma (Beyin Fırtınası Yapıyoruz)

Yurttaki Güvenlik Duvarını Aşma (Beyin Fırtınası Yapıyoruz)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

modem ne var? kelimeler modemden mi engelli yoksa ayrı bi firewallmı var? yoksa sürekli açık server makinesi var onun üzerindemi bişiler çalışıyor?

Bittik biz bittik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AdReNaLiNe
    AdReNaLiNe's avatar
    Erkek

heyy gidi günlerrr...ünideyken öğretmen evinde kalıyordum meb engeli vardı ordada hatta o zamanlar yaklaşık 1m puanlı ogame hesabımı heba etmiştim... neyse her yolu denedik bir türlü sağlıklı olmadı en sonunda bir gece saat 3-4 sularında resepsiyona inip modeme başka bir firmware yükleyerek intikamımızı aldık :)

bu zamana kadar zaten müdüre şikayetler gelıyormuş internet neden kısıtlı msn de kamera bile açamıyoruz vb vb nitekim müdür sabah benı aşşağa çağırdı bunun nesi var bak diye baktım bozulmuş bu dedim :) tamam dedi gitti

akşam 4-5 gibi gördüm baktımkı hocam çift antenli kablosuz airties modem almış ve asıl şaşırdıgım nokta ise meb engelli neti kapattırıp kendı şahsı üzerine 8mbit canavar gibi net bağlattırmış...

netice olarak mutlu sona ulaşmıştık :)

iOS Developer Tahribat Haber Uygulaması : http://www.tahribat.com/Forum-Iphone-Icin-Tahribat-Haberler-Uygulamasi-117103/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Emin değilim ama kelimeler üzerinden hareket ediyorsa sanal pc üzerinden linux tabanlı bir firewall bu  Bu işi yapan yani programı yazıp cisco yu bile yerin dibine sokan çalışmalar var muhtemelen yaygınlaştırılmış durumda epeydir takip edemiyorum hangi yurttasın dostum...

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:
    -----------------------------

Emin değilim ama kelimeler üzerinden hareket ediyorsa sanal pc üzerinden linux tabanlı bir firewall bu  Bu işi yapan yani programı yazıp cisco yu bile yerin dibine sokan çalışmalar var muhtemelen yaygınlaştırılmış durumda epeydir takip edemiyorum hangi yurttasın dostum...

haydarpaşada tsk yurtdundayım.

@cosmic  altta server odası var sürekli açık.büyük ihitimal serverdan bişeyler var

yasaklı kelimenin geçtiği adres hiç bağlanma çabası olmadan engelleniyor.prede gibi iniyor hacı :)sanki host dosyasından engellemişsin gibi

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kukunku
    kukunku's avatar
    Erkek
    Buremba bunu yazdı:

http://buremba.com/bircok-indirme-sitesinden-premium-hesapla-dosya-indirin-put-io/

siteye öncedende baktım.hatta kurucusu türk fln dediler.ama onunda olamama gibi bi ihtimal var.içinde download geçen bi link vs varsa verdimiz para boşa gitcek. şimdilik beleş çözümler arıyorum :)
Toplam Hit: 4823 Toplam Mesaj: 17