Yürümek İçin Sosyal Medya Ünlüleri
-
bursalı fenomenlere ya da ünlülere ulaş hocam . Onlar kesin destek çıkar
-
kafkavari bunu yazdıPikacu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıBosluk bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Karilara yürüyoz sandım.
-
twit içeriğini, gerekli açıklamalarını yapıp kendi hesabından attığın twiti rt yapabilirim. düşünürsen twit linkini pm at hocam.
-
crystalmeth bunu yazdıkafkavari bunu yazdıPikacu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıBosluk bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Karilara yürüyoz sandım.
-
kafkavari bunu yazdıPikacu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıBosluk bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Karilara yürüyoz sandım.
-
beyaban bunu yazdıcrystalmeth bunu yazdıkafkavari bunu yazdıPikacu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıBosluk bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Karilara yürüyoz sandım.
-
RitmFarbRacourci bunu yazdıbeyaban bunu yazdıcrystalmeth bunu yazdıkafkavari bunu yazdıPikacu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıBosluk bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Karilara yürüyoz sandım.
-
coLin bunu yazdı
twit içeriğini, gerekli açıklamalarını yapıp kendi hesabından attığın twiti rt yapabilirim. düşünürsen twit linkini pm at hocam.
Tamamdır hocam, tamamlayıp dönerim.
@Seminerist hocam güzel fikir, teşekkür ederim. Bunun için de aramaya başliyim.
@omery Çok teşekkür ederim hocam.
Dark_Lord tarafından 23/Haz/18 21:19 tarihinde düzenlenmiştir -
serhat8102 bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıbeyaban bunu yazdıcrystalmeth bunu yazdıkafkavari bunu yazdıPikacu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıBosluk bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Karilara yürüyoz sandım.
-
Nikoteen bunu yazdıserhat8102 bunu yazdıRitmFarbRacourci bunu yazdıbeyaban bunu yazdıcrystalmeth bunu yazdıkafkavari bunu yazdıPikacu bunu yazdıDaniel-Koo bunu yazdıHuerfanos bunu yazdıBosluk bunu yazdıkrypt bunu yazdı
Karilara yürüyoz sandım.