Yürüyerek Dünyayı Gezecek Olsanız?Sırt Bavulunu Doldururken?
-
İnto the wild filminimi izledinde bu anketi yapma düşüncesimi geldi aklına. Bitkileri tanıma konusunda kitap alacağını söyleyince direk aklıma bu film geldide.
-
EmiRReiS bunu yazdı:
-----------------------------Battaniye, fazladan çorap ve terlik,fotoğraf makinesi olmazsa olmaz,gidebileceğin ülkeler için en azından temel ihtiyaç düzeyinde yardımcı olacak kelimeleri öğren, tr-ing sözlük, güneş gözlüğü, su matarası al, türkiye fiziki haritası ve dünya fiziki haritası.
Aklıma geldikçe eklerim buraya.
-----------------------------harita battaniye ok güzel
-
coLin bunu yazdı:
-----------------------------
İnto the wild filminimi izledinde bu anketi yapma düşüncesimi geldi aklına. Bitkileri tanıma konusunda kitap alacağını söyleyince direk aklıma bu film geldide.
-----------------------------o film ilK 31.08.2008 de yayımlanmıştır. benim düşüncemin debelleşmesi 15 Kasim 2007 dir.kitap okumayı severim kitaplara çok para harcadım,bi sürü değişik türde kitap okudum,hala da okurum. özellikle korsan kitapçıları çok severim.
-
Yürüyerek nereyi geziyosun aq, nedir bu ferrarisini satan bilge muhabbeti??
-
böyle bir macera yaşamak isteyen önce şu filmi seyretsin :)
Into the Wild (2007)
-
gkhn759 bunu yazdı:
Yürüyerek nereyi geziyosun aq, nedir bu ferrarisini satan bilge muhabbeti??
-----------------------------ferrari bana herzamn çakma zenginlerin bindiği bi gösteriş egosu olarak gelmiştir bmw de öyle en son bineceğim araba markalarıdır.olmayan şeyide satamam.bi doc kamyonet alacak parayı hesabıma yatırırsan fikrimi değiştirip kamyonetle gezebilrim.benim olacak ama emanet olmaz
-
Pusula almayı unutma
-
redbul vodka + malibu muzlu süt :W
-
keşke bende böyle şeyler yapabilsem. inş. birgün yaparız.. ama tek başına tehlikeli olabilir.. Birbirinizi korumak açısından samimi oldugun biriyle gezmek daha mantıklı..
para.. ama uzun süreli olacak ise okadar parayı cepte taşımak mantıksız olur. bankadaki hesapa yatırıp lazım oldukça şehre inip çeker ne lazım ise alırsın:) tabi düşünmüş olabilirsin. şimdiden iyi gezmeler..
-
Cia bunu yazdı:
bir çanta dolusu dollar $