Yürüyerek Dünyayı Gezecek Olsanız?Sırt Bavulunu Doldururken?
-
olivetti bunu yazdı:
-----------------------------keşke bende böyle şeyler yapabilsem. inş. birgün yaparız.. ama tek başına tehlikeli olabilir.. Birbirinizi korumak açısından samimi oldugun biriyle gezmek daha mantıklı..
para.. ama uzun süreli olacak ise okadar parayı cepte taşımak mantıksız olur. bankadaki hesapa yatırıp lazım oldukça şehre inip çeker ne lazım ise alırsın:) tabi düşünmüş olabilirsin. şimdiden iyi gezmeler..
-----------------------------umarım yaparız..çok gerekli bişeyler olupta kaçıracagımı düşünmüştüm,okadarda değilmiş.
-

Üzülerek bu resmi hatirlatiyorum...
Bu zamanda yalnız ve yürüyerek bırakın dünyayi gezmeyi 2 mahalle öteye gidemiyorsun...
o yüzden sırt cantasını doldurmaya gerek yok
böyle bi konuda böyle sacma bi yorum yapmak istemezdim ama bunlar gercek...
-
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------Üzülerek bu resmi hatirlatiyorum...
Bu zamanda yalnız ve yürüyerek bırakın dünyayi gezmeyi 2 mahalle öteye gidemiyorsun...
-----------------------------resme bakıp ne yapmam grektiğini anlamaya çalışıtım ama aklıma bişey gelmedi.insanların aynı şeyleri aynı anda düşünememesi bu oluyor.
bu zaman hangi zaman,belki sen iki mahalle öteye gitmek istemeybilrsin,ama mutlaka gidecek birileri vardır.
gidecem demiyorum daha... onu diyecek olsam çoktan gitmişimdir.
-
siyahbereli bunu yazdı:
-----------------------------
antivirus bunu yazdı:
-----------------------------Üzülerek bu resmi hatirlatiyorum...
-----------------------------resme bakıp ne yapmam grektiğini anlamaya çalışıtım ama aklıma bişey gelmedi.insanların aynı şeyleri aynı anda düşünememesi bu oluyor.
bu zaman hangi zaman,belki sen iki mahalle öteye gitmek istemeybilrsin,ama mutlaka gidecek birileri vardır.
gidecem demiyorum daha... onu diyecek olsam çoktan gitmişimdir.
-----------------------------
beni yanlıs anlama konunu mahvetmek istemiyorum ama bu isteyip istememekle alakası yok bu zamanda bu tür etkinlikler yapılmak istensede kötü cevre yüzünden yapılamıyor benim söylemk istediğim bu...bu resmi anlamakta bir sey yok biraz gazete dergi okuyorsan zaten ne resmi oldugunu bilirsin ..
Edit: Profil yasına bakarak biraz daha zaman gecince daha iyi anlarsin diye düsünüyorum...
-
prezervatif