Yürüyüş Bandı Mı? Yoksa Kondisyon Bisikleti Mi ?
-
sokaklar hocam.temiz bir ortama git koşulacak yerler vardır illai. cok uzun mesafeler yürü ve koş
-
Farklı bir bakış ve dert ile yardımcı olmak işterim, aklında fikir bulunsun. Kız arkadaşım fırsat buldukça evde koşu bandında koşar ve o kaşarken o lanet olası band dan çıkan ses tarif edilemez nefret uyandırır içimde garç gurç garç gurç garç gurç garç gurç
-
Kosu bandi diyorum.. tempolu yurur sonra hizlanirsan(5 dakika tempolu yuruyus 3 dakika kosma)ter in ayak de parmak uclarina indigini gorursun.. Ne kadar para ter o kadar para yag
-
ummeti_bela bunu yazdı
Kosu bandi diyorum.. tempolu yurur sonra hizlanirsan(5 dakika tempolu yuruyus 3 dakika kosma)ter in ayak de parmak uclarina indigini gorursun.. Ne kadar para ter o kadar para yag
evet koşu bandı felaket terletiyor 20 dk kadar koşuyordum üstün sucuk gibi oluyordu
-
hocam koşu bandı , bak sokakta rahat rahat 6-10 kilometre koşamazsın fakat bant ile bunu yaparsın.
bisiket ile gerçek bisiklet olsa neysede evdekinde insan sıkılıyor.
-
ben de eliptik bisiklet diyorum.
-
dısarda 30 dk yuru 10 dk kos tamamdır:)
-
kesinlikle eliptik bisiklet almalısın. 2 yıl önce bende böyle bir araştırma yapmıstım. kosu bandı diz eklemlerine çok zararı varmıs diye vazgeçmiştim. araştırdım eliptik bisiklet aldım. kullandıktan sonra gördüm ki kosu bandından daha etkili tüm vucudunun hareket etmesi sağlıyor ve kosu bandına göre aynı zamanda daha fazla kalori yakmanı sağlıyor kesinlikle eliptik bisiklet.
bir de aliptik bisiklet nasıl birsey oldugunu bilmiyorsun galiba bak istersen bende bundan var çok memnun
http://www.voitbayi.com/Voit-At-300-Eliptik-Cihaz/Ozellik?PID=56
-
-
koşu bandıda var bisiklette var twister'da var ne sik yiyeceğimi şaşırdım bugün yeniden başlıyom lan spora