folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Yüzde Yüz Cpu Kullanımı Ve Bilgisayarın Kapanması

Yüzde Yüz Cpu Kullanımı Ve Bilgisayarın Kapanması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shock56
    shock56's avatar
    Erkek

Buna benzer bir sorun yaşamıştım. Bilgisayarın şarj adaptörü bozulmuştu, bu yüzden oluyordu. bilgisayarı şarja takamdığın zaman da aynı sorun oluyo rmu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hacı aynı sorundan 3 kere gönderirsen garantisi varsa yenisi alırsın..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rushOut
    rushOut's avatar
    Erkek

hocam ben yuzde 1 mılyon emınım fanda bır sorun yok zaten servıste yapılanlardan bırıde bu fan temızlendı fılan dıyorlar. ben hala yazılımsal oldugunu dusunuyorum hocalar neden sadece flash ve java uygulamalarında bunu yapıyor ısı ıle hıcbır alakası yok 

Biz bizimle bizdeydik Biz bizimle bize geldik Biz bizimle bizdeyken Bizi bizden mi sorarlar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    güvenli kipte denedin mi ? 70 derece diyosun da başka pclerle kıyasla onlar kaç derece ayrıca garanti varsa sen niye kastırıyosun gönder servis kastırsın
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    serwo
    serwo's avatar
    Erkek

rushOut bunu yazdı:
    -----------------------------

hocam ben yuzde 1 mılyon emınım fanda bır sorun yok zaten servıste yapılanlardan bırıde bu fan temızlendı fılan dıyorlar. ben hala yazılımsal oldugunu dusunuyorum hocalar neden sadece flash ve java uygulamalarında bunu yapıyor ısı ıle hıcbır alakası yok 

-----------------------------

flash player da saga tıkla açıkken bi site, ayarlardan donanım hızlandırmayı devre dışı dırak. bakalım  düşme olucakmı.. genelde tersidir ama bi dene..bi zaman böle bişeyler karşılaşmıştım,

aynı öle, ama ısılar senin söledigin gibi deildi bende.. işlemci 100 de 100 e vuruodu paso ama işlemcim 75 dereceyi geçmedi hiç en son zorlama ile bile... ekran kartı driverının çıkardığını anladım. flash uygulamalar küçük gözükür ama ekran kartını baya kullanır..yani donma yapar falan filan..neyse elimdekini silip

inf modifiyeli bi tane yükledim düzelmişti.. tam ekran bile yuapamıodum donuodu görüntüler yada uygulamalar..

bide senin elindeki programları bilmioruz. acaba biri mi buna sebep oluo.. herkesin kendine göre elinde temiz bi sistemi war :)

yani uzaktan bakmadan onlardan şüphelenio insan.. bunu test etmek içinde pc ni formatladıktan aonra driver harici bişe kurma.

sonra sırasıyla flashplayerleri(mozilla -explorer için) ve javanın son  surumunu yükle.. bide öle dene.. bakalım işlemcin yine yüzde yüz vurucakmı.. ( VİRÜS PROGRAMINI DA KURMA)

YANİ ANCAK böle bi çözümle anlayabilirsin.. yoksa ne desek yalan olur.. bizde olan sende farklı çıkar.. pc işi bu.. görmeden bazen zor oluo.. altta bi uygulamamı kasıo diye düşünüo insan..

görev yöneticisnde işlemcinin yediği şeye bak.. browser yemez o kadar yaw.

aklıma şimdilik bunlar gelio.. ama sen istedigin kadar serviee gitti geldi de o sıcaklık normal deil söyliyeyim..

Toplam Hit: 4665 Toplam Mesaj: 26