Yüzdeki Beni Aldırmak
-
cerrahi de kesinlikle kesi izi kalacaktır..önemli olan o izi minimuma indirmek..
-
hocam nette gördüğüm kadarıyla hatta doktorlar bizzat güneşten uzak durun diyorlar. Ters tepmesin sonra. Tabiki cerrahi operasyonda iz kalacaktır. Lakin o izide yok etme şansımız yokmudur ?
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------benim yüzdeki kızarıklığı da alsalar çok dua edecem...
-----------------------------aynı sorun bendede var , adam allah ın selamını veriyor aleykumselam derken yüzüm kızarıyo :S
handsome resim var mı :|
-
ersn bunu yazdı:
-----------------------------sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------benim yüzdeki kızarıklığı da alsalar çok dua edecem...
-----------------------------aynı sorun bendede var , adam allah ın selamını veriyor aleykumselam derken yüzüm kızarıyo :S
handsome resim var mı :|
-----------------------------Hocam feyste felan var da öyle bir paranoyaklık oldu aldırıcam diye. Göze batacak türden büyüklüğü 1 cm veya daha kücük. Diğeri ise yarım cm kadar
-
benımde dudak üstünde bulunuyor bırtane ve traş olurken ınanılmaz zorluyo arkadaş , amca kızı aldırdı sımdı beklıyorum ona bişi olmazsa bende aldırmayı düşünüyorum valla .
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------benımde dudak üstünde bulunuyor bırtane ve traş olurken ınanılmaz zorluyo arkadaş , amca kızı aldırdı sımdı beklıyorum ona bişi olmazsa bende aldırmayı düşünüyorum valla .
-----------------------------Şu anda iz felan varmı ? Ne zaman aldırdı. Kaç gün dikişler duruyor. Nasıl birşey yaptı hocam?
-
eğer problem değilse yani doktor alınmalı demiyorsa hiç elleme gerçi sen kararını vermişsin fakat bunu problem olarak görmek sıkıntıyı doğuruyor zaten. Bir arkadaşımla ettiğimiz sohbette dediği şu laf aklımdadır hep. Burnumda kemer var düzelttirmiyorum, neden estetik olayımki o benim kişisel bir özelliğim beni ben yapan bir şey. Gel gelelim benler çok karakteristik şeylerdir. Cidden aldırdığında olduğundan daha rahat olmayacaksan dokunmamak en iyisi. Son olarak bir tanıdığım aldırdı yüzünden çok az bir iz kalmıştı diye hatırlıyorum belkide geçmiştir ama dibine girmeyince belli olmuyordu.
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------eğer problem değilse yani doktor alınmalı demiyorsa hiç elleme gerçi sen kararını vermişsin fakat bunu problem olarak görmek sıkıntıyı doğuruyor zaten. Bir arkadaşımla ettiğimiz sohbette dediği şu laf aklımdadır hep. Burnumda kemer var düzelttirmiyorum, neden estetik olayımki o benim kişisel bir özelliğim beni ben yapan bir şey. Gel gelelim benler çok karakteristik şeylerdir. Cidden aldırdığında olduğundan daha rahat olmayacaksan dokunmamak en iyisi. Son olarak bir tanıdığım aldırdı yüzünden çok az bir iz kalmıştı diye hatırlıyorum belkide geçmiştir ama dibine girmeyince belli olmuyordu.
-----------------------------Hocam peki onunda ek tedavisi varmıdır ? Yani ne bileyim doğal yöntem, ilaç, krem vs gibi
-

-
Bir Ben var benden öte benden ziyade :V hocam, keşke aldırmasan çok rahatsız etmiyorsa,çünkü her operasyon risklidir :F