Zaman Düzgün Gazete
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
matematik1 size hangi Tekkede öğretiyorlar bunları yaa
Halen bir hazımsızlık söz konusu osmanlı cumhuriyeti dedinde aklıma geldi Ata demirerin osmanlı cumhuriyeti filminde ki gibi olurduk heralde :)
Başına silah dayanmış mış dayatılmasına gelene kadar neredeydi padişah hazretleri haşmetlileri ne kadar iyi yönetmişlerdi cihan sultanıydılar ne oldu En iyisini Yapmış Atatürk Bugün devlette osmanlının Osu olsaydı padişahın p si olsaydı bu tarihe kadar bile zor gelirdik lütfen artık bu eski heveslerinizi hayallerinizi bir kenara bırakın ne hilafet ne osmanlı kaldı geçti sizin devriniz
-----------------------------=DD komık kardesım cok basıtmı sanıyoprsunuz nerdeyms ozmana kadar dıyorsunuz.Bu olaylar cat dıye olmadı bır anda.Osmanlı orgazm olarak bu hale gelmedı.Zamannda verılern kapitilasyonlarla o sekteye geldı.Bıçak kemıge dayandıktan sonra yapıcak bır sey yoktur.Hani şunu anlayın ataturk allah degıl.Tek başınada kurtarmadı bu vatanı.Önderlık ettı; askerı zekasından öturu orduya .Hangi tekke fılan yazmıssın gayet taşaklı bı lıseden mezun oldum hocalarım arasında Ataturk cu cogunluklu olmak uzere maocusu bıle vardı.Ben Ataturk u pu halıne yapmalarının karsısındayım.Çürük elma flan yazmıssında.Anlamadıgın cok belli.
Ha birde su karalama olayından bahsedıcem.Ecdad ın bıkması olayından.Aydın Akhisar gıbı bolgeler cok övünür efeleriyle .Bu yerlerilk önce teslım olan yerlerdır.Yunanlar gelmeden yunan bayraklarını asmıslar sokaklara .Neden? Kapütilasyonlar nedeniyle ekonomının ugradığı sendeleme yuzunden dusme noktasına gelmiştir iç piyasa.Savaşlarde ekonomık yaptırım gerektırdıgı ıcın dırekt ıc kaynak olarak vatandaslara agır vergıler konumustur.BU aydın olsun akhısar olsun bunun gıbı yuzlerce yer var.Buralarda askerler öldürülmüştür.Millet direkt kucak açmadı yani emin ol.Zaten son dönemlerı anlatan kıtaplara bakarsan ''okuduklarına'' anlarsın demekj ıstedıklerımı.'görüşünde kıtaplarını okuyun tarafsız olanları bulun okuyun.Durumu bu sekteye getıren İsmet İnönü kansızıdır.Atatürk ün de ölmeden iönceki son isteğidir fakat öldürlmemştir.Cumhuriyetçilikle dinin ayrı bır kavram oldugunu ideolojısını beyınlere sokmaya çalışan.Sokmuş beyinlere.
-
Şaka yaptığımı zannetimiyorum ayrıca Çütük elma lfını ben dmedim bana itaf etme :)
Atatürk'ü Allah belleyen yok hangi lafımda bunu demişim ya da nasıl ima etmişim Tabi ki Atatürk Tek başına kazanmadı bu savaşı tek başına kurmadı bu ülkeyi ben sizin kadar hayal perest değilim ölmüş sakallı cübbelileri canlandırıp savaştırayım deniz üstünde padişajları atla dolaştırayım, toz bulutlarıyla düşmanlar öldüreyim değil mi ama kendinizle karıştırmayın lütfen beni Sizin gözünüzde HerAtatürkü seven Onu putlaştırıyor oluyor Atatürkü savunmak putlaştırmaksa Sizin gibşerde Peygamberleri putlaştırıyor -
çürük elma olayı sana değildı kardesım.Ben cubbe sakal dedım mı ,Atatürk put kavramından bahsettim.Çeşitli konular var ingiliz gazeteciler tarfındankaleme alınmış ( ama bazılarının gene lafı vardır onalar şöyle böle).İnsan dağ önünde olsun isterse görmez.Mesela hasan onbası var duymustursun yanı.
Benım tahammul edemedıgım olay sankı Osmanlıdan gelmedık.Gercı bız kökende TÜrk değiliz.Ama kim diyebilir safakan Türk üm diye diyemez.Adam yıllar önce kurulup bitmiş olan bızans tan bahsderken gozlerının ıcı dolar bılmemne.Biz osmanlı desek adam mın mıdesı bulanıyor hamıle kadınlar gıbı.
Genellıkle boyle bu durum.
-
7 bin yıllık Atalarımızın çocuklarıyız. hun göktürk selçuklu osmanlı ve Türkiye
-
http://medya.zaman.com.tr/2009/08/30/zafer.gif
-
Hocam hürriyetini milliyetini bırakın .. Bu gazetelerin patronları kim , ona bakın ... :) ;)
-
bokunu çıkardınız iyice ha. zaman gazetesi türk düşmanıymış hea :)
-
Türk düşmanı kımın oldugu bellı kı.Adam turk dusmanı olsa yurtdısında turk kolejlerı acarlarmı?Türkçe öğretirler mi.
-
zaman i tersten okumanizi tavsiye ederim...
-
matematik1 bunu yazdı:
Türk düşmanı kımın oldugu bellı kı.Adam turk dusmanı olsa yurtdısında turk kolejlerı acarlarmı?Türkçe öğretirler mi.
Bu görünen kısmı yagörünmeyen kısmı Bugün Bu ülkeye en büyük zararı fetoş ve onun gibi oluşumlar vermektediler görünen yüzleride Türk okulu açmak vb ama gazet 2 satır 30 ağustos ile ilgili yazıyı ana sayfaya zorakiiliştirirler. Miletin gözünü boyarlar Türk okuluymuş Amerikanın diğer ülkelerdeki istihbaratını bir nevi sağlarlar bu okullar Amaçları islami yaymak olduğunada inanmıyorum ben açıkçası herçekten islamcı insan gidip papa el eteğiöpmez diyalog denilen saçma oluşumlarada girmez
Not: Bu site Fetoş taraftarlığı yapılacak en son yerdir