folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zaman Düzgün Gazete

Zaman Düzgün Gazete

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Türk düşmanı kımın oldugu bellı kı.Adam turk dusmanı olsa yurtdısında turk kolejlerı acarlarmı?Türkçe öğretirler mi.

bu saatten sonra  ''feytullahın truva atı olduğunu'' yaptıklarıyla ne mal olduğunu mu anlatacaz.  

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

http://fgulen.belgeleri.com

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın lütfen! 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murathan
    murathan's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:
    Türk düşmanı kımın oldugu bellı kı.Adam turk dusmanı olsa yurtdısında turk kolejlerı acarlarmı?Türkçe öğretirler mi.

Düz mantık düşünce sisteminden (DMDS) biraz olsun soyutlanmaya çalışsan iyi olacak hoca.Yazdıklarınla düşündüklerin ve ilkyazdıklarınla bu son yazdığının çelişkiler zinciri örüp senin bakışaçını sarmaladığını söylemiş olsam; abartmam heralde...

copy
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

SeRDaR bunu yazdı:
    matematik1 size hangi Tekkede öğretiyorlar bunları yaa

Halen bir hazımsızlık söz konusu osmanlı cumhuriyeti dedinde aklıma geldi Ata demirerin osmanlı cumhuriyeti filminde ki gibi olurduk heralde :)

Başına silah dayanmış mış dayatılmasına gelene kadar neredeydi padişah hazretleri haşmetlileri ne kadar iyi yönetmişlerdi cihan sultanıydılar ne oldu En iyisini Yapmış Atatürk Bugün devlette osmanlının Osu olsaydı padişahın p si olsaydı bu tarihe kadar bile zor gelirdik lütfen artık bu eski heveslerinizi hayallerinizi bir kenara bırakın ne hilafet ne osmanlı kaldı geçti sizin devriniz

=DD komık kardesım cok basıtmı sanıyoprsunuz nerdeyms ozmana kadar dıyorsunuz.Bu olaylar cat dıye olmadı bır anda.Osmanlı orgazm olarak bu hale gelmedı.Zamannda verılern kapitilasyonlarla o sekteye geldı.Bıçak kemıge dayandıktan sonra yapıcak bır sey yoktur.Hani şunu anlayın ataturk allah degıl.Tek başınada kurtarmadı bu vatanı.Önderlık ettı; askerı zekasından öturu orduya .Hangi tekke fılan yazmıssın gayet taşaklı bı lıseden mezun oldum hocalarım arasında Ataturk cu cogunluklu olmak uzere maocusu bıle vardı.Ben Ataturk u pu halıne yapmalarının karsısındayım.Çürük elma flan yazmıssında.Anlamadıgın cok belli.

Ha birde su karalama olayından bahsedıcem.Ecdad ın bıkması olayından.Aydın Akhisar gıbı bolgeler cok övünür efeleriyle .Bu yerlerilk önce teslım olan yerlerdır.Yunanlar gelmeden yunan bayraklarını asmıslar sokaklara .Neden? Kapütilasyonlar nedeniyle ekonomının ugradığı sendeleme yuzunden dusme noktasına gelmiştir iç piyasa.Savaşlarde ekonomık yaptırım gerektırdıgı ıcın dırekt ıc kaynak olarak vatandaslara agır vergıler konumustur.BU aydın olsun akhısar olsun bunun gıbı yuzlerce yer var.Buralarda askerler öldürülmüştür.Millet direkt kucak açmadı yani emin ol.Zaten son dönemlerı anlatan kıtaplara bakarsan ''okuduklarına'' anlarsın demekj ıstedıklerımı.'görüşünde kıtaplarını okuyun tarafsız olanları bulun okuyun.Durumu bu sekteye getıren İsmet İnönü kansızıdır.Atatürk ün de ölmeden iönceki son isteğidir fakat öldürlmemştir.Cumhuriyetçilikle dinin ayrı bır kavram oldugunu ideolojısını beyınlere sokmaya çalışan.Sokmuş beyinlere.

Atatürk belki allah olamaz ama cematten hiçiriside Atatürk olamaz ampül kafada Atatürk olamaz 

Laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti Şahsıyım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

Cehalet hat safada o kolejlerde egitim dili ingilizce   1 gün STV de türkçe şiir okyuolar die gözünüzü boyuyolar:)

Ugandada gittim türkçe bile 4 cocuk vardı....

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

kendi kanallarında Türk bayrağının yanında M.KEMAL Atatürk üde dalgalandırıp belli olmasın gibi art niyet süsü veren Atatürk düşmanı olduğunu desem.30 Ağustosa zorunuz mu var diye hep kendi içime soruyorum bunlara. oldu olacak 30 Ağustosu kazanmasaydık. Atatürk başkomutanlık yapmasaydı diyen o zamanın şeriatçilerinden bi farkları yok benim için. birde başkomutanlık yapsın kesin kaybeder diyenlerdende bi farkın yok benim için.Bu konu benim için bitmiştir.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

kaygusuz bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

kendi kanallarında Türk bayrağının yanında M.KEMAL Atatürk üde dalgalandırıp belli olmasın gibi art niyet süsü veren Atatürk düşmanı olduğunu desem.30 Ağustosa zorunuz mu var diye hep kendi içime soruyorum bunlara. oldu olacak 30 Ağustosu kazanmasaydık. Atatürk başkomutanlık yapmasaydı diyen o zamanın şeriatçilerinden bi farkları yok benim için. birde başkomutanlık yapsın kesin kaybeder diyenlerdende bi farkın yok benim için.Bu konu benim için bitmiştir.

-----------------------------,

Olay yine feto ya geldı amk.Burda bısı demek ıstemıyorum cunku kımse anlamıoyor.Msn scripti gıbı basmkalıp cevap.Ne düşünme var nede başka birşey.Bu adamları ezmekle karsı gelmekle devam edın sız.İçlerınde bulundum.İşin ne boyutta oldugunun farkında olamazsınız.Hoşuma gıtmyen yanları cok fazla.Bıraktım .Siz bu olayları feto ve amerıka olarak adlandırıyorsunuz bu cok basıde ındırgenmıs halı oluyor.Olay o cemaat öğrencı evlerı sonra kolejle alakası yok

karabagliturk  bende etiyopyada bulundum gecen sene bı saglık derneğiylegittim öğrenci olarak. Öle 2 3 kelıme bılmıyorlar dıyorsun.Okulda matematıkten 5 alan vardır 1 alan anlatabılıyormuyum.Kolejlerdekı öğrencılere başlangıcta temel bır turkce öğretiyorlar ,ardından ilerletiyorlar kabıulıyetı olan basarılı olanlara.Tanıdıgım bır eleman var oda Etiyopya lı cok ısrar edersen bılmıyor konusunda göt etmeye hazırım idda etmeyın bılmedıgınız konularda allahaskına.Atatürk e hiç bişey demedım ne akp cıyım be chp lı hepsıde bırbırının aynısı benım ıcın farkı yok .Dİn kelımesını allah kelımısını duydugunuz zaman hemen karsı cıkıyorsunuz.Yok ulke su ahle geldı bu hale geldı.Bugune kadar akp de yoktu basta nasıl bu hale geldı2 donemde mı bu hale yapmayın allah askına .Neyse bısı soylemyecegım baska zaten herkes kendı sıkınde kımse kımseye laf geciremeyir açın gözlerizi birazsa etrafı görün.Geçmişinizi bilin okuyun!

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

"komplolarla beynimizi yıkayanlar bizi bize kırdırma komplolarıyla bizi bize kırdıracak."

imza:kuytul :)

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZoRKaYa
    ZoRKaYa's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

Olay yine feto ya geldı amk.Burda bısı demek ıstemıyorum cunku kımse anlamıoyor.Msn scripti gıbı basmkalıp cevap.Ne düşünme var nede başka birşey.Bu adamları ezmekle karsı gelmekle devam edın sız.İçlerınde bulundum.İşin ne boyutta oldugunun farkında olamazsınız.Hoşuma gıtmyen yanları cok fazla.Bıraktım .Siz bu olayları feto ve amerıka olarak adlandırıyorsunuz bu cok basıde ındırgenmıs halı oluyor.Olay o cemaat öğrencı evlerı sonra kolejle alakası yok

karabagliturk  bende etiyopyada bulundum gecen sene bı saglık derneğiylegittim öğrenci olarak. Öle 2 3 kelıme bılmıyorlar dıyorsun.Okulda matematıkten 5 alan vardır 1 alan anlatabılıyormuyum.Kolejlerdekı öğrencılere başlangıcta temel bır turkce öğretiyorlar ,ardından ilerletiyorlar kabıulıyetı olan basarılı olanlara.Tanıdıgım bır eleman var oda Etiyopya lı cok ısrar edersen bılmıyor konusunda göt etmeye hazırım idda etmeyın bılmedıgınız konularda allahaskına.Atatürk e hiç bişey demedım ne akp cıyım be chp lı hepsıde bırbırının aynısı benım ıcın farkı yok .Dİn kelımesını allah kelımısını duydugunuz zaman hemen karsı cıkıyorsunuz.Yok ulke su ahle geldı bu hale geldı.Bugune kadar akp de yoktu basta nasıl bu hale geldı2 donemde mı bu hale yapmayın allah askına .Neyse bısı soylemyecegım baska zaten herkes kendı sıkınde kımse kımseye laf geciremeyir açın gözlerizi birazsa etrafı görün.Geçmişinizi bilin okuyun!

1 yıl okullarında 2 yıl dersanelerinde okudum. Dindar denilebilecek kadar dindarım. Olayı etraflıca incelemek lazım. Bu adam okul aç açtı ama niye açtı. TC için mi, dünyanın heryerinde Türkçe okunsun diyemi. Şu anda TC parçalansa adamlar yeniden ülke kurar. Adamların amacı kendilerine taraftar toplamak verdiğim linkten incelersen yanlış düşüncelerini, sapık fikirlerini ve ajan olduğunu açıkça kavrarsın. Atmasyon değil belgeleriyle. Ama dediğim gibi düz mantık yaklaşmamak lazım bu devirde hiçbir olaya.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karabagliturk
    karabagliturk's avatar
    Erkek

matematik1 bunu yazdı:

kaygusuz bunu yazdı:

matematik1 bunu yazdı:

karabagliturk bende etiyopyada bulundum gecen sene bı saglık derneğiylegittim öğrenci olarak. Öle 2 3 kelıme bılmıyorlar dıyorsun.Okulda matematıkten 5 alan vardır 1 alan anlatabılıyormuyum.Kolejlerdekı öğrencılere başlangıcta temel bır turkce öğretiyorlar ,ardından ilerletiyorlar kabıulıyetı olan basarılı olanlara.Tanıdıgım bır eleman var oda Etiyopya lı cok ısrar edersen bılmıyor konusunda göt etmeye hazırım idda etmeyın bılmedıgınız konularda allahaskına.Atatürk e hiç bişey demedım ne akp cıyım be chp lı hepsıde bırbırının aynısı benım ıcın farkı yok .Dİn kelımesını allah kelımısını duydugunuz zaman hemen karsı cıkıyorsunuz.Yok ulke su ahle geldı bu hale geldı.Bugune kadar akp de yoktu basta nasıl bu hale geldı2 donemde mı bu hale yapmayın allah askına .Neyse bısı soylemyecegım baska zaten herkes kendı sıkınde kımse kımseye laf geciremeyir açın gözlerizi birazsa etrafı görün.Geçmişinizi bilin okuyun!

1tane gosterirsen göt olmamki ben ne dedim mesajta 4 tane fln bilen oluyor...egitim dilleri türkce olmuyor.matematigi fen i mesela türkçe ile ögrenmiyorlar...aynı bizde hazırlık gibi bi türkçe gösteriolar....(sadece türkce derside degil etrafda baska derslerde varda tmel aldırıyorlar) Sonra  haftada 2 saat zaman geçirmek amaçlı türkçe ogretiyorlar..Sen resim dersi görmüşsündür bu ülkede ....Kimse ressam olmuyor teknik ögrenmiyor.haftada 2 saat geçittiriliyor.Aynı durum fetoda var.Türkçeyi ögretmiyorlar ders görünüyor.Ne ortamlarında türkçe konusuyorlar.Ne hersene 4-5 saat türkçe veriyorlar.....4-5 eleman konferans şiir okuma şarkı solemek üzere egitiliyor.Gerisi bir tarif sorsan edemez.Türkçe olarak ad yaş söyleyebiliyorlar.SAbahtan aksama kadar yaptıklarını anca mezun olma seviyesinde anlatyorlar.ben gittim konustum.Onların çoğuda açlıktan feto okullarına gidiyor....dışarda yemek yok orda var..Yemegi ABD saglıyor.Fetullah hayırsever oluyor.Türkiyede prestiji artıp belli kesimi arkasına alıyor.Kürdistan die DTP yolula diger kesimi arkasına alıyor %30 u ERROR veriyor türkiyenin...Eaaa boyle dagıtılcaz ya

Toplam Hit: 4741 Toplam Mesaj: 41