folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Zaman Makinesinin Hic Bir Zaman Yapilamayacak Olmasi

Zaman Makinesinin Hic Bir Zaman Yapilamayacak Olmasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    visualeffects
    visualeffects's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

Soyle bisey varki eger zaman makinesi gelecekte herhangi bir tarihte icat edilmis olsaydi suan bilinmesi gerekirdi. 2.ihtimal olarakta icat edilip kimsenin haberi olmadan yok edilmesi. 3. İhtimal icat edildi back to the future deki gibi sadece icat eden kisi tarafindan kullanildi ve icat eden kisi oldukten sonra hickimse makineyi bulamadi. Yani her turlu ihtimalde de dunyada hic bir zaman, zaman makinesi kullanilamayacak icat edilse bile yayginlasamayacak icat edenden baska kimse bilmeyecek bunun en buyuk kaniti ise bugundur

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

zaman makinesi mi olur aq hadi geçmişe olsa neyse birde geleceğe

edit:bide şöyle birşey var

http://www.youtube.com/watch?v=3YbRnZfGqiQ

1234567B tarafından 06/Ara/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bu yazıyı silmezsen 1 saat sonra dünyaya meteor çarpacak gelecekten geliyorum.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

güzel düşünmüşsün de diyelim zaman makinesini bulan adam şuan yaşıyor ve kimseye söylemedi. Şuan icat edilmişse nasıl yapılmamış olcak?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

yapılsaydı zeki mürene bir filimden alıntı gösterirdim çok duygulanırdı :)

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piskopatix
    piskopatix's avatar
    Erkek

Nerden biliyon  insanlığın ufo diye gördükleri belkide  gelecekten günümüze gelen birer zaman makinasıdır. Büyükbaba paradoksu yüzünden hey millet biz geldik diyemiyorlardır. Hatta o makinaya (insanoğlunun zayıflığı yüzünden) zaman yolculuğundayken Büyükbaba paradoksuna yol açmalarını engelleyen önlemler alınmıştır. Yani yolculuğu yapanlar isteselerde kendilerini belli edemiyorlardır.

piskopatix tarafından 06/Ara/13 00:10 tarihinde düzenlenmiştir

instagram.com/macrlz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

hocam neden sadece geçmişe dönüleceğini düşünüyorsun, belki icat eden adam ileriye gitmiştir.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Şöyle Cumhuriyetin ilk yıllarına gidip Boğaza sıfır arsa almak isterdim .

mkyb tarafından 06/Ara/13 00:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

böyle bi konu yok muydu ya baya benzer bi konu vardı, yoksa ben gelecekte okudum da bu konuyu ondan mı böyle düşünüyorum :O

test 1 2
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

http://www.tahribat.com/Forum-Zamanda-Yolculuk-185739/1/#2265695

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arabaci88
    arabaci88's avatar
    Erkek

Sen fazla geleceğe dönüş filmi izlemiş gibi konuşuyorsun. Bunlar bilim kurgu. Ama icat edilmişte olabilir, hiçbir zaman icat edilememişte olabilir. Kesin birşey söyleyemem bu konu hakkında. Görmedim ve bilmiyorum. Yani yok en azından benim açımdan böyle birşey. Ya da sen yanlış foruma konu açtın herhalde biz bilim adamı değiliz ki! Şuan Dünyadaki mevcut bilim adamlarıyla bunu hakkında konuşman gerekir.

http://www.youtube.com/watch?v=S_cqimmHkYA

arabaci88 tarafından 06/Ara/13 01:42 tarihinde düzenlenmiştir

Bundan sonra yolumuz düz olacak. Bizi kimse durduramayacak. İnsan büyüdükçe daha da büyümek istiyor. Birgün gelecek hiçbir yere sığmayacağım. Yeni işler düzenledim. Dünyaya ün salacağım. Ben işimde kral olmak istiyorum. Ben kralım evet kral yeraltı dünyasının kralı. Siz dostlarım benimle büyüyecek benimle zenginleşeceksiniz. Dünyaya hakim olacağım ve ben buna layığım. https://t.me/+E1ahtStRTvo1N2Q0
Toplam Hit: 7746 Toplam Mesaj: 63