Zaman Makinesinin Hic Bir Zaman Yapilamayacak Olmasi
-
Soyle bisey varki eger zaman makinesi gelecekte herhangi bir tarihte icat edilmis olsaydi suan bilinmesi gerekirdi. 2.ihtimal olarakta icat edilip kimsenin haberi olmadan yok edilmesi. 3. İhtimal icat edildi back to the future deki gibi sadece icat eden kisi tarafindan kullanildi ve icat eden kisi oldukten sonra hickimse makineyi bulamadi. Yani her turlu ihtimalde de dunyada hic bir zaman, zaman makinesi kullanilamayacak icat edilse bile yayginlasamayacak icat edenden baska kimse bilmeyecek bunun en buyuk kaniti ise bugundur
-
zaman makinesi mi olur aq hadi geçmişe olsa neyse birde geleceğe
edit:bide şöyle birşey var
http://www.youtube.com/watch?v=3YbRnZfGqiQ
1234567B tarafından 06/Ara/13 00:25 tarihinde düzenlenmiştir -
bu yazıyı silmezsen 1 saat sonra dünyaya meteor çarpacak gelecekten geliyorum.
-
güzel düşünmüşsün de diyelim zaman makinesini bulan adam şuan yaşıyor ve kimseye söylemedi. Şuan icat edilmişse nasıl yapılmamış olcak?
-
yapılsaydı zeki mürene bir filimden alıntı gösterirdim çok duygulanırdı :)
-
Nerden biliyon insanlığın ufo diye gördükleri belkide gelecekten günümüze gelen birer zaman makinasıdır. Büyükbaba paradoksu yüzünden hey millet biz geldik diyemiyorlardır. Hatta o makinaya (insanoğlunun zayıflığı yüzünden) zaman yolculuğundayken Büyükbaba paradoksuna yol açmalarını engelleyen önlemler alınmıştır. Yani yolculuğu yapanlar isteselerde kendilerini belli edemiyorlardır.
piskopatix tarafından 06/Ara/13 00:10 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam neden sadece geçmişe dönüleceğini düşünüyorsun, belki icat eden adam ileriye gitmiştir.
-
Şöyle Cumhuriyetin ilk yıllarına gidip Boğaza sıfır arsa almak isterdim .
mkyb tarafından 06/Ara/13 00:12 tarihinde düzenlenmiştir -
böyle bi konu yok muydu ya baya benzer bi konu vardı, yoksa ben gelecekte okudum da bu konuyu ondan mı böyle düşünüyorum :O
-
-
Sen fazla geleceğe dönüş filmi izlemiş gibi konuşuyorsun. Bunlar bilim kurgu. Ama icat edilmişte olabilir, hiçbir zaman icat edilememişte olabilir. Kesin birşey söyleyemem bu konu hakkında. Görmedim ve bilmiyorum. Yani yok en azından benim açımdan böyle birşey. Ya da sen yanlış foruma konu açtın herhalde biz bilim adamı değiliz ki! Şuan Dünyadaki mevcut bilim adamlarıyla bunu hakkında konuşman gerekir.
http://www.youtube.com/watch?v=S_cqimmHkYA
arabaci88 tarafından 06/Ara/13 01:42 tarihinde düzenlenmiştir