Zaman Tüneli Duvar Temizleme Aracı Kullanma
-
angelofhope bunu yazdı:
-----------------------------SnipeTR bunu yazdı:
-----------------------------omery bunu yazdı:
-----------------------------çizelim lazım olur :)
-----------------------------sana katılıyorum
-----------------------------size katılıyorum.
----------------------------- -
andMe bunu yazdı:
-----------------------------ben zaman tuneline gecmedim olurda gecersem ne olduguna bakarim :))
ciziyorum sizi :))
-----------------------------
Gecmesende kullanabilirsin zaten projeyi zaman tuneli olmadan once gelistirdik. Sadece bu konuda zaman tuneline gecmislerin kullanmasina alternatif yontem olsun diye. -
bir benzerini daha once gormustum emegine saglik
-
No_MeRCy bunu yazdı:
-----------------------------bir benzerini daha once gormustum emegine saglik
-----------------------------Sende sağol. Up
-
Mesajları komple silebilen bir zımbırtı varmıdır?
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Mesajları komple silebilen bir zımbırtı varmıdır?
-----------------------------http://userscripts.org/scripts/show/118089
yukarıdaki script ile yapabilirsin. ( greasemonkey gerektirir firefox için, chromeada alternatif tampermonkey )
Scripti yükle sonra mesajlarına gir mesajların yanında [x] butonu göreceksin tıkla arşivlenmeden tamamen silsin.
Bu arada buda up olsun.
-
VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------DE5TROY3R bunu yazdı:
yukarıdaki script ile yapabilirsin. ( greasemonkey gerektirir firefox için, chromeada alternatif tampermonkey )
Scripti yükle sonra mesajlarına gir mesajların yanında [x] butonu göreceksin tıkla arşivlenmeden tamamen silsin.
Bu arada buda up olsun.
sağolasın yeğenim, duvarıma yaptığın tüm statuslara hiç acımadan zaman tünelinin derinliklerine göndereceğim :D -
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------VideoJockey bunu yazdı:
-----------------------------DE5TROY3R bunu yazdı:
Bu arada buda up olsun.
sağolasın yeğenim, duvarıma yaptığın tüm statuslara hiç acımadan zaman tünelinin derinliklerine göndereceğim :D
-----------------------------:)
-
Baya işimize yaradı eski facebook profil satın alanlar temiz istiyor birde bunla temizliyorum artık :)
-
ben temizliyorum fakat şöle bir sorun var herşeyi yapıorum çok güzel en son aşamada duvarı temizle diorum 1.den itibaren diorum
Temizlenecek Gönderi Sayısı : 72 Şuan Temizlenen Gönderi Sayısı : 3 Toplam Temizlenen Gönderi Sayısı : 2
böyle çıkıyoru sayılar artıyor bir noktadan sonra bu şeklde kalıor hiç bir işlem yapmıyor neden olablir ?