Zamunda.Net Davetiye ?
-
Hocalar Abiler Sayın Zaatlar Genel Başkanlar :)
Torrentle Pek Aram Yoktur Malum Wifiden Kaçak Falan Çekıyorum Derken Tarihi Eser Bir Pc De Buna Dahil,
Ama Gün Boyu Sadece TBT Açık Ve Konulara Bakıyorum. Bir Süre Sonra Cidden Yapıcak Birşeyler Arıyorum. Ee Film Sitesine Falan Bakıyorum Onlarda Hergün Güncellenen Siteler Değil Haliyle.
Bende İçeri Çok Katılımı Yüksek Olan Torrent Sitelerine Baktım. Bir Torrentlech, Birde Zamanunda Google Amcada Arama Yaparken Öyle Sıkıntıdan Sözlükte Yorumları Okudum Sanırsam Zamunda Daha Çok Tutuluyo Nedenini Bilmiyorum Ve Dediğim Gibi Çokta Aram Olmadıgı İçin Okudugum Ve Araştırdığım Kadar Zamunda Türkçe Olarak Harbiden Çok Sağlam Bir Torrent Sitesine Benziyor Tabi Bu Öyle Okudugum Yorumlarda Falan Gözüme Çarpanlardan..
Girmek İçin Sanırsam Davetiye Gerekiyo Yalnışmıyım ? Lechte Davetiye Oldugunu Biliyorum Ama Zamundada Herhangi Bir Şey Görmedim Logın Sayfasından Başka. Şayet Varsa Davetiyeli Sistem, Rica Etsem Bana Yollama İmkanı Olurmu ?
Ve Fake Uploud Falan Olayları Var Tbt Kuralı Oldugu Gibi Lechtede Kefil Banlanırsa O Sebepten Ötürü Alanda Falan Banlanıyomuş ( Okudugum Kadarıyla Bir Kullanıcının Sölediği ) Olsada Olmasada Kefi Olucak Kişiyi Bir Sıkıntıya Sokmam Ne Çektıysem Upload Ederim Hiç Sıkıntı Değil Çok Bişi İndirebilicek Biri Değilim Elimdeki İmkanlardan Dolayı Kalın Sağlıcakla :)
Bir Davetiye İçin Çok Fazla Şey Yazmısım Be Abi Ama Olsun :) Çok Konuşandan Zarar Gelmez :)
-
üye alımı şuan açık zaten
-
adeleks bunu yazdı
üye alımı şuan açık zaten
Hocam Benımmı Yalnışım Var Sitede " Gir " Kısmından Başka Singup Logın Yeri Yok
-
dili ingilizce yap hocam o zaman yan tarafa geliyor
edit: http://zamunda.net/signup.php
adeleks tarafından 14/Eki/14 19:27 tarihinde düzenlenmiştir -
adeleks bunu yazdı
dili ingilizce yap hocam o zaman yan tarafa geliyor
Çok teşekkurler Hocam Çok Makbule Geçti :)
-
zamundanin pek bi numarası kalmadı ki
-
Bonibon bunu yazdızamundanin pek bi numarası kalmadı ki
aynen
-
zamunda yalan oldu
kat. ph
Rutracker.org diyorum
-
Zamundayı ne zaman türkler keşfetti hızları dip yaptı. Torrentleech in de artık eski şanı yok(bir tek vision sunumlarını çekiyorum)
General/0day tracker arıyorsan şu anda en iyilerinden birisi iptorrentsdir.
-
nevorapat bunu yazdıBonibon bunu yazdızamundanin pek bi numarası kalmadı ki
aynen
daha ne numarası kalsın en eski torrentlerde bile seed var *
hız sıkıntısı yok son hız iniyor *
ratio ya bakmıyor banlamıyor *
daha ne yapsın mk domalsın mı :D
zaten zamundayı ben adult indirmek için kullanıom geri kalan herşey için 3 kuruş para ayırın vipmerkezi.net den son hız çekin
adamlar kadar iyisi yok şuan. yıllık alıyorum mis. de memleket beleşci dolu :)
günde 2 film 3 film indiriyorum ama indirdim mi 7 gb ve üstü çekiyorum bulun türk torrent sitelerinde 1 hafta sonra seed yok olmazda.
PanxeR tarafından 15/Eki/14 10:05 tarihinde düzenlenmiştir -
PanxeR bunu yazdınevorapat bunu yazdıBonibon bunu yazdızamundanin pek bi numarası kalmadı ki
aynen
daha ne numarası kalsın en eski torrentlerde bile seed var *
hız sıkıntısı yok son hız iniyor *
ratio ya bakmıyor banlamıyor *
daha ne yapsın mk domalsın mı :D
zaten zamundayı ben adult indirmek için kullanıom geri kalan herşey için 3 kuruş para ayırın vipmerkezi.net den son hız çekin
adamlar kadar iyisi yok şuan. yıllık alıyorum mis. de memleket beleşci dolu :)
günde 2 film 3 film indiriyorum ama indirdim mi 7 gb ve üstü çekiyorum bulun türk torrent sitelerinde 1 hafta sonra seed yok olmazda.
ahahhaha :D İçimi Okudun Resmen 5 gb Çektım Şimdideden :d