Zamunda.Net Davetiye ?
-
PanxeR bunu yazdınevorapat bunu yazdıBonibon bunu yazdızamundanin pek bi numarası kalmadı ki
aynen
daha ne numarası kalsın en eski torrentlerde bile seed var *
hız sıkıntısı yok son hız iniyor *
ratio ya bakmıyor banlamıyor *
daha ne yapsın mk domalsın mı :D
zaten zamundayı ben adult indirmek için kullanıom geri kalan herşey için 3 kuruş para ayırın vipmerkezi.net den son hız çekin
adamlar kadar iyisi yok şuan. yıllık alıyorum mis. de memleket beleşci dolu :)
günde 2 film 3 film indiriyorum ama indirdim mi 7 gb ve üstü çekiyorum bulun türk torrent sitelerinde 1 hafta sonra seed yok olmazda.
Hoca nasıl çekiyorsun 3*7=21 GB'ı yada sadece günlük 7 GB,bizim buralarda ki adil kullanım kotası uğramadı mı daha size?
Ek olarak Akk ya girince mtu değiştirip torrenti sınırsız sömürebilen var mı naptıysam hızlandıramadım torrent hızını hala 3 Mbps
-
hallederi_55 bunu yazdıPanxeR bunu yazdınevorapat bunu yazdıBonibon bunu yazdızamundanin pek bi numarası kalmadı ki
aynen
daha ne numarası kalsın en eski torrentlerde bile seed var *
hız sıkıntısı yok son hız iniyor *
ratio ya bakmıyor banlamıyor *
daha ne yapsın mk domalsın mı :D
zaten zamundayı ben adult indirmek için kullanıom geri kalan herşey için 3 kuruş para ayırın vipmerkezi.net den son hız çekin
adamlar kadar iyisi yok şuan. yıllık alıyorum mis. de memleket beleşci dolu :)
günde 2 film 3 film indiriyorum ama indirdim mi 7 gb ve üstü çekiyorum bulun türk torrent sitelerinde 1 hafta sonra seed yok olmazda.
Hoca nasıl çekiyorsun 3*7=21 GB'ı yada sadece günlük 7 GB,bizim buralarda ki adil kullanım kotası uğramadı mı daha size?
Ek olarak Akk ya girince mtu değiştirip torrenti sınırsız sömürebilen var mı naptıysam hızlandıramadım torrent hızını hala 3 Mbps
hocam akk dolana kadar anasını aglatıyorum ondan sonra hep acık download ne kadar inerse