Zamunda.Net Davetiye ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hallederi_55
    hallederi_55's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı
    zamundanin pek bi numarası kalmadı ki

aynen 

daha ne numarası kalsın en eski torrentlerde bile seed var * 

hız sıkıntısı yok son hız iniyor *

ratio ya bakmıyor banlamıyor *

daha ne yapsın mk domalsın mı :D 

zaten zamundayı ben adult indirmek için kullanıom geri kalan herşey için 3 kuruş para ayırın vipmerkezi.net den son hız çekin

adamlar kadar iyisi yok şuan. yıllık alıyorum mis. de memleket beleşci dolu :)  

günde 2 film 3 film indiriyorum ama indirdim mi 7 gb ve üstü çekiyorum bulun türk torrent sitelerinde 1 hafta sonra seed yok olmazda.

Hoca nasıl çekiyorsun 3*7=21 GB'ı yada sadece günlük 7 GB,bizim buralarda ki adil kullanım kotası uğramadı mı daha size?

Ek olarak Akk ya girince mtu değiştirip torrenti sınırsız sömürebilen var mı naptıysam hızlandıramadım torrent hızını hala 3 Mbps

_ICEMAN_
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    hallederi_55 bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    nevorapat bunu yazdı
    Bonibon bunu yazdı
    zamundanin pek bi numarası kalmadı ki

aynen 

daha ne numarası kalsın en eski torrentlerde bile seed var * 

hız sıkıntısı yok son hız iniyor *

ratio ya bakmıyor banlamıyor *

daha ne yapsın mk domalsın mı :D 

zaten zamundayı ben adult indirmek için kullanıom geri kalan herşey için 3 kuruş para ayırın vipmerkezi.net den son hız çekin

adamlar kadar iyisi yok şuan. yıllık alıyorum mis. de memleket beleşci dolu :)  

günde 2 film 3 film indiriyorum ama indirdim mi 7 gb ve üstü çekiyorum bulun türk torrent sitelerinde 1 hafta sonra seed yok olmazda.

Hoca nasıl çekiyorsun 3*7=21 GB'ı yada sadece günlük 7 GB,bizim buralarda ki adil kullanım kotası uğramadı mı daha size?

Ek olarak Akk ya girince mtu değiştirip torrenti sınırsız sömürebilen var mı naptıysam hızlandıramadım torrent hızını hala 3 Mbps

hocam akk dolana kadar anasını aglatıyorum ondan sonra hep acık download ne kadar inerse 

Toplam Hit: 2095 Toplam Mesaj: 13