Zayıflama Aletlerinden Hangisi :) ?
-
kafkafkaf bunu yazdı:
-----------------------------
Birebir yaptığımı anlatayım (Hedefe ulaşayım yakında dökümanda hazırlarım :), 4km hafif tempo koş, 50 mekik çek, üst kaslar için önerilen hareketlerden birtanesini 30 tane yap, 25 tane eller başta çömel kalk, Braz yürü hızlı tempo, 50 mekik daha çek. Sonra germe hareketleri yapki şişmeyesin, ayrıca spordan en az 15 dakka sonra su iç (Kaslar soğumasın). Tatlıyla vedalaş çok yağlı yememeye çalış.
tatile çık bol bol yüz :)) -
bu bi kemer warya takıonda sallıo.. ondan al.. ben denedm biraz geyiğine harbi mekik çekmiş gibi hafif bi agrı yapıo karında..
-
koşacaksın hacım..başka yolu yok.
az yicek çok koşcan günde koş 4 km üstüne şınav mekik kası filinta gibi olursun
-
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------Benim de kilo almam lazım, hayvan gibi yiyorum kola cips eksik olmuyor önümden günde 3 öğün yemek, oturdummu 4 porsiyon pide yerim ama 70 kiloyum anasını satayım spor falan da yapmıyorum, bir kilo bile alamıyorum. Fakat yemeği azaltınca direk kilo vermeye başlıyorum. Birisi metabolizma problemin vardır demişti hastaneye gitsem bunun için bir şeyler yapabilirler mi?
-----------------------------efe yavaş hareket et,böyle uyuz uyuz ama bunu sürekli çalışırken gezerken yap, sigara kullanıyorsan bırak yemekleri damağına ypıştıra yapıştıra ye homurdanarak,yani yemeğin keyfini çıkart :) yine olmassa bi doktara git sonucu ne olacak bakalım
-
Sağlıklı bi şekilde kilo vermek istiyosan her şeyden yiceksin ama azar azar yiceksin bi de bol su içip tempolu yürüyüş de yaparsan tam olur
-
bilader az ye
vede iyi bir atesli birini bul :P 1 haftada zayiflatir o seni spora ne hacet :D
-
hoca abur cubur yeme,yemek yemeden önce bir bardak su iç,yatmadan önce kesinlkle yemek yeme,düzenli spor yap (yürüyüş) bak sora aynaya,karşında altar ın oğlu tarkan :)
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------bilader az ye
vede iyi bir atesli birini bul :P 1 haftada zayiflatir o seni spora ne hacet :D
-----------------------------aynen en ii spor o olsa gerek :)
-
sorry_13 bunu yazdı:
zayıflamak istiyosan sigaraya başla
sonra sigaradan kurtulmak icin ne ypcak -
İki güne bi 10+9+8+7+6+5+4+3+2+1=55 şeklinde mekik çek, sıcak havada yağmurluk giyip hergün 15 dk koş