folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zayıflamak İçin Koşu Gerekli Mi?

Zayıflamak İçin Koşu Gerekli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

bisiklet > koşmak >>> yürümek

bence sıralama böyle :)

yürümek diye spor olur mu ya.. spor yapıyorum diye yürüyenler var bu dünyada :S 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdoganb
    erdoganb's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

dostum spor yaparak zayıflamak en sağlıklı yöntem.

ben bi süre araştırdım, durum şöyle işliyor.

1. düzenli beslenme

2. kardiyo egzersizi

3. dinlenme

kardiyo egzersizi, ip atlama, bisiklet, yüzme, koşu gibi faaliyetlerden oluşur, burada amaç, kalp atışını belli bi seviyenin üstünde, normalden yüksek ve sabit tutmak. Örneğin sabit tempoda 20 km koşu. 10 dakka kasların açılana kadar yürüme temposu, daha sonra orta tempo uzun süre koşu (bisiklet, ip atlama vs)

Kardiyo çalışmalarında etkili olan çarpan, sürenin uzun olması, örneğin 6 km/s hızla 2 saat koşmak, 10 km/s hızla 10 dk koşmaktan daha iyidir.

Önemli olan süreyi uzun tutmak.

Ayrıc, bacak ve kalça bölgesindeki yağlar için bisiklet tavsiye ederim.

Yok ben komple zayıflayacağım, buruşli gibi olacağım dersen tabi ki de koşu. Koşu ile göbek bölgesinde de ilerleme kaydedersin.

yardırmak bizim işimiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

benim sol dizimde iç menüsküste yırkıt var ve aynı dizde çapraz bağlarda yırtılma var doktorun söylemesine göre bacağımı güçlendirisem amiyat olmadan iyileşme olasılığı var

nasıl bir spor yapmam gerekiyor hem zorlama yapmadan hemde kilo vererek birazda kilo problemi var 175 boy 95 kilo

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Metanet
    Metanet's avatar
    Erkek

Koşu baya faydalı olur ama koşmazsan zayıflayamazsın diye bir kaide yok hocam.

Burda cok felsefi bir yazi yazdigini dusun , ne sen yorul ne de ben yorulayım. İş yapılmayacaklar listem : hipokondriyak
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Hocam sadece beslenme ile de tabi ki zayıflanır. Fakat hem vücuttaki sarkmaların önüne geçmek hem de kilo verme sürecini hızlandırmak adına spor şart.

since 2005 // tbt
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

bende sabah 5 te çıkıyodum koşuya compü o saatlerde koşmayın kalbinize zaralı demişti bir konuda şu an odamda kilo alıyorum.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

Laf spordan açılmışken, vücut geliştirmek için 22 yaş geç bir yaş mı? Çevremden gördüğüm kadaryla gelişim çağında insanlar çabuk vücut geliştirebiliyor. Bu yaşta zor olurmu?

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

koşu bandını önermemesinde haklı olabilir. çünkü koşarken standart olarak ilk topuk yere değdiğinden dizlerde zedelenme yapabiliyor.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kknd
    kknd's avatar
    Erkek

yumusak zeminde, toprakda kosman faydali olur, ayrica sirt bel agrilarinada iyi gelir doktorun tavsiyesi idi bana.. bisikletle hemen hemen sure bakimindan kosmanin yarisi kadar kalori harcarsin. ama birseyler okurken pedal ceviren cok insan da var fitnessda. diz problemin kilodan kaynaklaniyor olabilir, butun vucudunla o dize yukleniyorsun.. dusuk tempoyla kos, yumusak zeminde, birde kosu stiline bak.. c. ronaldo nasil kosuyor, hussain bolt nasil kosuyor.. bol sans.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EvladiFatihan
    EvladiFatihan's avatar
    Erkek

TeRRoR bunu yazdı:
    -----------------------------

Laf spordan açılmışken, vücut geliştirmek için 22 yaş geç bir yaş mı? Çevremden gördüğüm kadaryla gelişim çağında insanlar çabuk vücut geliştirebiliyor. Bu yaşta zor olurmu?

-----------------------------

Zaten vücut , gelişim çağı bittikten sonra yapılmalıdır.

Boğazı kesmedikten sonra istediğin kadar koş hocam fark etmez . 

Yapacağım işleri, sakalımın bir kılı bile bilse, onu kopartırım
Toplam Hit: 3313 Toplam Mesaj: 31