Zeka Seviyemiz Avrupada Sondan İkinciymis :)
-
http://www.haber3.com/haber.php?haber_id=94297
yalaaann guya almanlar en zeki avrupaliymis.
bi kere zeki olsalar yapamadiklari isler icin bizi cagirmazlardi, o kadar zeki olsalardi basbakanlarinin kardesi issiz gezmezdi
en zeki biziz kardesim
euro piyasaya cikmadan sahtesini ilk biz yaptik, bilmem nere parasini euro diye millete kakaladik.
daha neler neler aklina gelen soylesin en zeki kim ? -
2) Hollanda 107
Yoook yaa, yarisi ibne diger yarisi uyusturucu bagimlisi bi ulkeden bahsedioruz... kesin bu arastirmayi yapan da hem ibne hem uyusturucu bagimlisiydi, bi de irkci olabilir ( Almanlarin 1. sirada olmasi nedeniyle ) -
Zeka Seviyesini bilgiyle ölçen bir grup salağın yaptığı bir araştırma bilgi seviyemiz düşük cahil kesimimiz çok ama asla zekiliğe laf edilemez. Benim IQ 110 toplumun %25 lik kesimi içindeyim bunları bazs alarak yapsalar daha iyi olur.. ozaman okul seviyesi düşük olan bir ülked en gerizekalıolsun
-
biz okulda turev integral ile ugrasirken (anlatirlardi oralardan gelenler) onlar kesirlere kumelere yeni giris yapmislar :) seviyeye bak
-
yalan hocam ben abd deim it gibi turev inegral kasioruz, tek fark burda secme hakkin var, liseyi daha kumeleri anlayamadan bitirebilirsin, fasa fiso derslerle, muzik resim beden fln gibi... ama saglam ders alinca ebesini bile aglatiolar, Bknz Ben, Calculus...
-
he millet böyle diyor yok euronun sahtesini biz yaptık işte kola makinelerine buzdan paryı biz bulduk ne oluyor peki millete bak a.k can çekişiyor öyle zekalılık olacaks ta a.k öyle zekanın zeki adammı al sana bill gates al sana einstein bence şuan dünyanın en zeki insanları abd ve japonya diye düşünüyorum öyle olsaydı Türkiyede herşey bombok olmazdı elin abd lisi gelipte ırağa girip herkesi katletmezdi yakında bizede gelecekler eminim ! zekanız varsa teknoloji için insanlık için olsun derim,.
-
zuahhua uhauha kompleksli insanlar adamlar o derece mal ki soyları tükencek halen çalışıolar gelmiş bizden işçi istiolar eğitim programalrı seçmeli arkadaşım isviçrede en yüksek ini seçtim denklem grüyrum sınavlara kıçımla giriyorum silip çıkıyorum diyor(ki aynı adam bizim okul mezun olurken bize yüzde 25 burs vermişti höst diye kalmıştık noluoyr lan okul bu kdr mı battı diye)
-
türkün aklı, kaçarken yada sıçarken demişler bu şartlar her zaman sağlanmadığı için o sıradayızdır...
-
Almanlar daha almanca konuşamıyor hangi zeka..
-
almanlar zeki olsalar domuz eti yemezler
-
Tamam memleketin yarısı koyun da bu kadar da aşağılamıyak kendimizi bu ne a.k
Özgüvenimizi kaybediyoz wallah.
Toplam Hit: 4746 Toplam Mesaj: 39