Zeka Seviyemiz Avrupada Sondan İkinciymis :)
-
onlar zeki ise bizde uyanigiz :)
onlar yapar uretir aninda taklit ederiz aninda carpariz teknolojilerini
kokmus tereyagindan kaymak yapan kactane memleket var ustelik bunun icin kafa patlatan,
-
Testi neye göre yapmislar acaba.. Yoldan gecen insanlari cevirip kimliklerine bakip,gelin sizi IQ Testi yapicam diye mi cagirmislar..Anket değil ki yolda gördüğüne sorasin..Test bu.. Hangi mantikla bu siralamayi yapmislar ? Sacma sapan şeyler..Saygilar..İyi calismalar..
-
tarramı yesin avrupa benim
-
Bizim yurd dısında master yapan bir hocamız vardı o anlatmıstı bir gün ders işliyorlarmıs hocada millet uyumasın diye bir fıkra anlatmıs..herkez gülmüş yanlız arkada 2 japon varmıs onlar gülmemiş hoca derse tam baslarken japonlar kahkahayı patlatmıs ve gülme krizine girmişler :) Şunu söylemek istiyorum onlar bizden akıllı değil..tek farkları bizden çok çalısmaları.. ( Adamların kafa geç şarj etmiş ) Köşeli jetonmuş yada Paraşütlü ) :)
-
almanlar bizim sayemizde zekii;)
-
yaa sokayım o avrupalıların zekasına biz türklerin onlardan çok daha ayrı bi zekası var o da "türk zekası " onların hangilerinde var o zeka :)))
-
yalan be bunlar... bi sene falan etti gazete de okumuştum türk zeka vakfı mı ne başkanının bi söylemini... adam diyordu avrupa da üstün zekalı oranı %1.5 küsürdür ama bu türkiye de %1.7 gibidir... alın görün farkı...
-
dorudur ya!!!adamlar 1944de savaştan çıktı bizden kötü haldelerdi ama adamlar 15-20 yıl sonra bizden işci aldılar ya iş yetiştiremioz die:s bugün en sağlam cihazlara bakın çoğu alman malıdır.mercedes,opel,siemens,bayern,adidas...Bence sonuç doğru biz hala lescon(oda şüpheli ya),addilibas(adidasın türkiye versiyonu) gibi dandik şeylerle uraşıoz.minik bi Çiniz.Birilerinin sewmediği ordu sayesinde biraz teknolojimiz war aselsanı taeki.
-
onlar nasil daha rahat yasatiriz nasil daha rahat ettiririz diye calisiyorlar
bizler : nasil zengin oluruz, cevremizi nasil zengin ederiz diye calisiyor. -
avrupalılar gavattır.
Toplam Hit: 4851 Toplam Mesaj: 39