folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zeka Sorusu Yardım

Zeka Sorusu Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

Soru Şöyle

Sen Odanın Dısındasın . Ampül İcerde düğmeler Kapının Önünde 3 tane düğme bunlardan hangisi ampülü yakar 1 hakkınız var .

Uzman
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

cümleleri toparla istersen bi buton demişsin bi priz ? müdür içeri giriyo çıkıyo ? adama niye böle kıllık yapıyo ? daha düzgün anlatım yaparsan cevap alırsın

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

GoLgee bunu yazdı:
    -----------------------------

Abim Bugun Sordu da Cevabını Bulamadım Danısayım dedim belki bilenler vardir ..

Bir mahkum var ve oda da sadece bir lamba ve üc tane lamba duğmesi var baska hiç birşey yok müdür size diyorki sadece bu üç düğmeden birine basıp acabilirsin ben iceri girdiğim zaman o lamba acık olursa kurtulursun acık olmazsa kurtulamassın lambaya zarar vermek yok sadece hangi priz oldugunu bulacaksın..

bende düğmelerin hepsine su dökerim dedim oyle anlarım ama yok dedi cevap bu değil :S ne olabilir ? :s

Bunun zeka sorusuyla alakasını anlamadım.

Bizim evdede salonun ışığı 1 anahtara bağlı. Anahtarın 2 düğmesi var. Düğmelerden 1 tanesi ışığı yakıyor. Şimdi ışı yakmak için kara kara düşünmüyorum heralde ikisine birden basıyorum oluyor .

Bas üçüne yansın. Diğer yakmayan ikisine bastığında ampulü patlatır, veya yanmasına engel olur demiyor.

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

üç düğmeden birine basıp açabilirsin demişsin ama sadece bi kere basmamız gerektiğini söylememişsin. bu dediğine göre tek tek denerdim

Bittik biz bittik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Holyzone
    Holyzone's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

en azından %33.3 şansın var :P olay piçliğe binerse tesisatı sökersin hoca bu kadar basit

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

HoLyZone bunu yazdı:

en azından %33.3 şansın var :P olay piçliğe binerse tesisatı sökersin hoca bu kadar basit

:D d

Uzman
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Soruyu soran yanlış sormuş sana. Bu sorunun varyasyonları var, düğmeler dışarda, ampüller içerde, ya da farklı odalarda olur, araya gardiyan zırt pırt serpiştirirlir. Ancak bir hakkınız olmaz, istediğiniz kadar hakkınız olur.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GoLgee
    GoLgee's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Soruyu soran yanlış sormuş sana. Bu sorunun varyasyonları var, düğmeler dışarda, ampüller içerde, ya da farklı odalarda olur, araya gardiyan zırt pırt serpiştirirlir. Ancak bir hakkınız olmaz, istediğiniz kadar hakkınız olur.

hoca bana boyle sordular :S

Uzman
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

bi devreye üç anahtar nasıl bağlanır ki?yoksa benmi yanlış biliyorum.müdür senle alay ediyo olabilir : )

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    samurai
    samurai's avatar
    Erkek

soru hatalı.. internette 2sn lik bi araştırmayla sorunun cevabını da nasıl olması gerektiğini bulursun..

Mart 31 cekiyorsa Tahribat napsin...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

müdürünün sor bakalım : 3 tane hizmet veren işletme var bunlar iski,tedaş,iğdaş   3 tanede ev var  ve bu evlere hepsi tesisat döşüyecek. ama hiç bir tesisat birbiriyle kesişmeyecek. çizsin versin bakalım yapabilecekmi.

Toplam Hit: 2139 Toplam Mesaj: 15