folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zeka Sorusu Yardım

Zeka Sorusu Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ben bu sorunun doğrusunu da cevabını da yazayım biz bi odadayız üç tane ampülü de yan odaya koymuşlar her ampülün kendine ait anahtarı bizim olduğumuz odada biz diğer odaya bikere gidip hangi anahtarın hangi ampüle ait olduğunu anlıycaz soru bu cevabı direk yazmıyorum arkadaşa özelden atıcam belki kafa yormak isteyenler olabilir tadı kaçmasın sonradan o buraya yazabilir cevabı

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

KarasuZanu bunu yazdı:
    -----------------------------

müdürünün sor bakalım : 3 tane hizmet veren işletme var bunlar iski,tedaş,iğdaş   3 tanede ev var  ve bu evlere hepsi tesisat döşüyecek. ama hiç bir tesisat birbiriyle kesişmeyecek. çizsin versin bakalım yapabilecekmi.

3. boyutu unutuyorsun :D

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarasuZanu
    KarasuZanu's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

KarasuZanu bunu yazdı:

müdürünün sor bakalım : 3 tane hizmet veren işletme var bunlar iski,tedaş,iğdaş   3 tanede ev var  ve bu evlere hepsi tesisat döşüyecek. ama hiç bir tesisat birbiriyle kesişmeyecek. çizsin versin bakalım yapabilecekmi.

3. boyutu unutuyorsun :D

Kağıdı delip arkatarafından çizgiye devam edip evin içinde tekrar bi delikle içeri girmiştim :D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Destroyer
    Destroyer's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:

ben bu sorunun doğrusunu da cevabını da yazayım biz bi odadayız üç tane ampülü de yan odaya koymuşlar her ampülün kendine ait anahtarı bizim olduğumuz odada biz diğer odaya bikere gidip hangi anahtarın hangi ampüle ait olduğunu anlıycaz soru bu cevabı direk yazmıyorum arkadaşa özelden atıcam belki kafa yormak isteyenler olabilir tadı kaçmasın sonradan o buraya yazabilir cevabı

İlk anahtarı açarım belli bir süre beklerim. İkinci anahtarı açıp ilk anahtarı kapatırım. Odaya girince yanan ampulu ikinci anahtar, sıcak ve sönük olanı ilk anahtar, sönük ve soğuk olanı son anahtar yakıyor demektir.

d.d.
Toplam Hit: 2140 Toplam Mesaj: 15