Zekamı Yoksa Çalışmakmı Sizce Hangisi Daha Önemli?
-
Bir insanı başarıya götüren en önemli unsur sizce nedir?Zekamıdır yoksa çalışmakmı.Toplumda zeka seviyesi düşük insanlar bile gece gündüz çalışarak başarıya ulaşabiliyorlar.Sizin bu konudaki yorumlarınız nelerdir?
-
çalışmayanın zekasından şüphe etmek gerekir xD
-
amk orta 2 den beri hersene kompozisyon sınavında sorarlar bunu amk, ikiside beş para etmez amk
-
ikiside olcakk
-
Zekayla kisa surede calismakla uzun surede elde edebilirsin....?
-
hoca basarı=zeka + çalısma
şimdi senin zeka diyelim 6 çalısman 2 ne etti basarın 8
ama digerinin zeka 4 ama adam kopek gibi çalsıtyor 5 puan ordan ne etti 9 demekki yalnız zekayla olmuyor zeka artı çalsıma gerekıyor
-
bir elin nesi war iki elin sesi var
-
sen çalıskansındır calısırsın ne iş werirlerse yaparsın..zeki insan her isi yapmaz seni calıstırır..sonucta her ikinizde para kazanırsınız.
-
kendisinin kim olduğunu bilmiyorum ama, reynolds diye birisi
“ EĞER SİZDE DEHA VARSA ÇALIŞKANLIK BUNU İNKİŞAF ETTİRİR, EĞER YOKSA ONUN YERİNİ DOLDURUR ”
demiş.
not:yazıyı ben kalın yapmadım,kopyaladığım yerde öyleydi.
-
hadi deyimleri sözleri konuşturalım
et tırnaktan ayrılırmı
bu arada başarılı olmaktan kasıt hayatta, köşeyi dönmekse zeka+çevre gerekli eşek gibi çalışmayla kimse köşeyi dönmüyo ne alaka aklıma geldi söylemek istedim
-
nothing bunu yazdı:
-----------------------------kendisinin kim olduğunu bilmiyorum ama, reynolds diye birisi
“ EĞER SİZDE DEHA VARSA ÇALIŞKANLIK BUNU İNKİŞAF ETTİRİR, EĞER YOKSA ONUN YERİNİ DOLDURUR ”
demiş.
not:yazıyı ben kalın yapmadım,kopyaladığım yerde öyleydi.
-----------------------------yazı zaten kalın çıkmamış desem çok mu gereksiz olur ki :P