Zekamı Yoksa Çalışmakmı Sizce Hangisi Daha Önemli?
-
ultrAsker bunu yazdı:
-----------------------------
zeka + kurnazlık yeter ne çalışması :D
-----------------------------valla doru söylüyon zeka ve kurnazlık işi götürüyo canlı örneğini yaşadım bizim okulda bi çocuk hiç bi dersi siklemiyodu yaparız ederiz falaln şimdi çocuk ottü de maden mühendisliği okuyo dgs yle geçti
-
abi bende öyle yaptım al de okuyodum bizimkiler şimdi matematikten 3 almak için bile kasıyolar çok zordu sorular falan neyse benimde skmde bile degil hoca kıldı zaten böyle umursamıyom burak yine 1 aldın flaan diyodu neyse hocam saglık olsun diyodum delleniyodu :D kurtarabilcenmi kurtarmada falan diyodu hallederiz hocam diyodum benim amaçta zaten öss vardı bi daaki sene o zmn çalışmış olcam ne kasayım şimdiden ak dedim ertesi sene girdim hepsini takır takır yaptım millet sövüyodu biz bu notu almak için 1 yıl kastık diye asd :D
-
Zekali insan 1 konuyu 5 kere okuyup anliyordur..
Caliskan insan 1 konuyu 10 kere okuyup anliyordur..
Bence aradaki fark zekali ile caliskan arasindaki anlama suresi..
-
Konuyu bi örnekle acıklıyım size :)
Simdi.. Bi hayat kadınının bi adama vermesi calısmaktır..
Ama aynı kadının vericekmiş gibi yapıp adamı uyutup cüzdanını calması zekadır.. zeka iyidir :)
-
BiGGest bunu yazdı:
-----------------------------Konuyu bi örnekle acıklıyım size :)
Simdi.. Bi hayat kadınının bi adama vermesi calısmaktır..
Ama aynı kadının vericekmiş gibi yapıp adamı uyutup cüzdanını calması zekadır.. zeka iyidir :)
-----------------------------
tabi bu durum zekası olmayan adamlar için geçerli :) -
bence sadece zeka yeter. 1 adam zeka sıyla 10 adamı çalıştırıp faiş paralar kazanabilir.
-
bence torpil daha önemli :)))
-
Ben bi bilgisayar programı ile IQ testi yapmıştım 169 mu ne çıkmıştı. 3 puan yüksek olsa dahi kategorisine giriyodum.
Ama gel gör ki hiç çalışmam çok göte geldim bu yüzden.
Potansiyelimin çok altında bi ünide bi bölümdeyim. He hayırlısı budur inşallah çünkü şehri de bölümü de ben beğendim ama daha iyisi olabilirdi olmadı çünkü ÇALIŞMADIM.
-
ikiside öenmli düşün adma gerizekalı ancak eşşek gibi çalışıyor bişey olmaz ondan veya tam tersi adam feci zeki ama çalışmıyor ondanda bişey olmaz önemli olan dengeli bişey olmak :D Hem zeki hem çalışkan olursanda daha olursun ki ondan pek yok :)
-
bence önemli olan iyi bi yurtta kalabilmek