Zenmate, Hotspot Shield Gibi Servisler Güvenilir Midir?
-
-
Güvenilir ya da değil kullanıyoruz, kullandırmak zorunda bırakıyorlar. ''Nerden baksan tutarsızlık nerden baksan ahmakça.''
-
HarmOniYa bunu yazdıbu tor filan güvenilir diyorlar mesela, derginin birinde okudum. bir şekilde, şifreli yada şifresiz, o tor`da kullanılan ileti, yönlendiren bilgisayar üzerinde mesaj içeriği, alınabiliyor diyordu.
Sadece tor yetmiyor hocam.TOR'da exit node olmak çok sıkıntı diye biliyorum bu arada öyle bi hataya düşmeyin.TOR konusunda @torpedo_xl ' nin bir yazısı vardı no-script vs kullanılması gerekiyordu falan filan.
-
@0x656e tskler hocam, " ..no-script vs kullanılması gerekiyordu ..." ilginçmiş ⊙_⊙. şaka gibi geldi bana. ha @torpedo_xl söylemişse inanırım ama ^^)/
bu arada profi. şahane :D @Zındık `in paylaştıkları :D " Doğan SLX " :d
RitmFarbRacourci tarafından 23/Mar/16 06:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Zenmate'a farklı ülkeler gelmiş. Finlandiya, İsrail, Litvanya vs.
Mesala Finlandiya seçince http://creanova.org/ firmasından sunucu aldıkları anlaşılıyor.
-
değil hocam, her türlü görürler ve muhtemelen veri topluyorlardır. yoksa adam niye ücretsiz versin bu hizmeti.
elbet çıkarı olmak zorunda. renenin bi tane yazısı vardı, vpn yapmayla ilgili, orda anlatıyodu, öyle bişey yapılabilir.