Zeytin Yağı Fabrika Ekipmanları
-
Fabrikanın arazisini filan da almak istersen 1M ve > gibi bir rakam tutar. 3 aylık sıkı bir çalışma ve koordinasyonu sağlanmış bir ekip bu işi çözer.
Arazi bakıyorsan babaannemlerin oralar (İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa hattı) buralarda çok fazla zeytin bahçesi var. Mahsülü erkenden kapatabilirsen rakiplerinin belini kırarsın ;) eğer fabrikayı izmirde açmaya karar verirsen sana ucuz işçi teminini, zeytinyağını direkt satabileceğin, lojistij destek sağlayacak godoman dayılar ile tanıştırabilirim. Unutma bir pm mesafemiz.
-
Çanakkale Geliboluya kurman gerekir, sofralık zeytin yapılan yerde zeytinyağı pahalıya gider, yağlık zeytin yapılan yerde ucuza gider. Telefon da etmemişsin :) kendi başına yapabileceğin işler değil, bugün yarın kontak kurmazsan yardımcı olmam ben :)
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------whoobay bunu yazdı:
-----------------------------Kaça mal oluyor çalışan bir sistem? Tahribatta ne cevherler varmış :)
-----------------------------ıvırı zıvırıyla sağlam bir fabrika için 1k yı gözden çıkarmak gerek.
1m diyecektin herhalde.
-----------------------------Saçma fiyatlar, dökün fizibiliteyi görelim, çıkmaz o kadara...
-
Ben de ufaktan zeytin(yağı) işine girdim fakat fabrika olayı şimdilik çok uzak, tbt zetin-yağcıları olarak bilgi paylaşımı yapabiliriz.
-
organik tarım okuyorum , izmirden ödemişe kadar adnanmenderesten sonra her yer zeytinlik be
Arsam olsada yatırım yapsam.
-
hocam burlardan bir fikir alabilirsin
http://www.polatas.com.tr/dekantor-pms250px05.php
http://www.hakkiusta.com/tr/urun-listesi/1/Zeytinyagi-Tesisleri.html
-
bizim karşı komşu var baya zenginler
hani 5-10mler değersiz fln
izmirde zeytin ağaçları aldılar fln makinalarıda aldılar ama aynı işi yapan makine atıyorum 70k dolarken aynı işi yapan başka bi makine atıyorum 1 gram fazla yağ çıkarıyo diye ve markası var diye 500k olabiliyor, işin ucuzunu kovalayın pahalıya kaçmayın bu tür şeylerde
-
csr288 bunu yazdı:
-----------------------------HeYeT bunu yazdı:
bizde erzin osmaniye tarafında zeytin yağı işi yapıoz bahçe var portakalı söktük zeytin yaptık bizim orda 1 fabrika var bildiğim kadarıyla rekabet için orayı düşünebilirsin acayip zeytine dönüş var.
-----------------------------hocam erzin derken :) bu arada erzın osmaniyeye bağlı değil hangi fabrika sizinkisi nitrous da bizim oralardan erzinlimisin yoksa başka bir memlekettenmısın sadece iş maksadıylamı oralardasın :) konuyu baltalamak istememişimdir öyle göründüyse af ola :)
-----------------------------erzinliyim kardeş osmaniyeye yakın olduğu için öyle yazdım :)bizim bahçe var nitrousla konuştum
-
hakikaten saçma sapan fiyatlar, 350.000tl bile kurarsın daha geçen gün aydın da gıda tarım hayvancılık müdürlüğünden kırsal kalkınma şubesinin sunumuna katıldım geçen yılki desteklemelerden hibe tutarlarından bahsetti.. en kralını 1m ye kurarsın oda eğer komile ile rekabet falan edeceksen. ayrıca bulunduğun ildeki kırsal kalkınma şubesine git %80'e varan hibeler söz konusu devletin tarıma teşviklerinden haberiniz yok galiba
-
hazır zeytin ve yağından anlayanlar burdayken sormak istedim .elimde 300 lt yakın saf zeytin yağı var bunu nereye kaça satabilirim .ürün şarköy mahsülüdur. yağlar istanbuldadır.