Zeytin Yağı Fabrika Ekipmanları
-
pc3 bunu yazdı:
-----------------------------
hazır zeytin ve yağından anlayanlar burdayken sormak istedim .elimde 300 lt yakın saf zeytin yağı var bunu nereye kaça satabilirim .ürün şarköy mahsülüdur. yağlar istanbuldadır.
-----------------------------
kilo 6-7 tl olarak değişiyor hocam -
vay arkadaş herkeş herbokolg olmuş. Biliyorsanız konuşun bilmiyorsanız susun bileni dinleyin abuk sabuk bilgi verip milletin aklını karıştırmayın. Galiba dergahtaki tek zeytinyağı fabrikası sahibiyim yıllardır zeytinciliğin içindeyim neyi nerden ne kadara aldım kaça yaptım kime ne verdim ben biliyorum. Bi kere adam yurtdışı diyor hibe diyorsunuz %80e kadar diyorsunuz varsa öyle birşey bi düzine daha fabrika kurayım. Diğeri 1k yazmışım aslında 900k-1m diyecektim sonra düz hesap 1m olsun derken yanlış yazmışım. Evet fabrika kuracağım diyorsan evet 1m koy cebine. itirazı olan cırmalasın 350 bine kurmaya. ciddi düşünen varsa ulaşsın bana gelsin ziyaretime fabrikayı gezdireyim neye ne harcadım faturalarıyla göstereyim. 1me tarişe rakip olursun diyen tarişin kaç fabrikası var eminim en ufak bir fikri dahi yoktur belkide tarişin onlarca fabrikalı bir kooperatif olduğundan dahi haberi yoktur.
-
ya fabrika filan şimdilik aşar bizi de bu zeytinyağı alım-satım olayı olabilir. guzel paralar var gibime geliyor . çabuk bozulan bi mamülde değil. elimden tutun bendeki reklamcılık pazarlama yeteneğiyle topluca para kıralım :)
Toplam Hit: 4136 Toplam Mesaj: 24