Zigot Her Şeyi Biliyor Olsaydı
-
bir halt bilse dışarı çıkmaz diyerek bu konuyu bok etmek istiyorum.
Tabi yüce konuyu kirlettiğimizi düşünüyorsan sana yazdığın ve düşündüğün herşeyi dikkatle yapman adına konumuza başlamak için soru,
Her şey nedir?
-
Zigotta o bilgileri tutacak kadar synapse yokki neyi verion, dna ile ne alakası var? Öğrendiklerininin dna da tutulduğunu mu sanıosun?
-
Seastar bunu yazdı
bi de şöyle bi inanış var. aslında doğmadan her şeyi biliyoruz ama unutmuş olarak doğuyoruz. bildiklerimiz aslında hatırladıklarımız oluyor.
sezen aksu'nunda bi şarkısında geçiyodu sanırsam. ''unutttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak'' gibi bişeydi galiba
Descartes'ın düşüncesi işte genel olarak bilgi felsefesini araştırırsan bir çok düşünce mevcut -
daha çok bilim adamı daha çok savaş ve ölüm demektir.Şimdi ki düzen çok daha iyidir bence.
-
HolyOne bunu yazdı
Zigotta o bilgileri tutacak kadar synapse yokki neyi verion, dna ile ne alakası var? Öğrendiklerininin dna da tutulduğunu mu sanıosun?
Dna ile tutunmalı demedim şeyh.
Farklı bir kodlama olur bu verilir hücreye.
Konu zaten ütopik bir şey. İlla olacak şöyle de olur demiyorum :)
zeybekustasi tarafından 29/May/13 10:52 tarihinde düzenlenmiştir -
Homer bunu yazdı
daha çok bilim adamı daha çok savaş ve ölüm demektir.Şimdi ki düzen çok daha iyidir bence.
Şu önermeyi neyin üzerine kurdun ? Çocuk felci aşısını bulup diğer banker piçler gibi zengin olabilecekken bedava dağıtan adam orospu çocuğumuydu ? Bilim ve sanat şu dünyayı kurtaracak tek şeydir.
-
VBDream bunu yazdıHomer bunu yazdı
Şu önermeyi neyin üzerine kurdun ? Çocuk felci aşısını bulup diğer banker piçler gibi zengin olabilecekken bedava dağıtan adam orospu çocuğumuydu ? Bilim ve sanat şu dünyayı kurtaracak tek şeydir.
mesele bilim adamında değil.bilim adamı insanlara faydası olsun diye bişeyler yapa bilir ama o bilgini kullanıp yine silahlar,savaşlar oluşturacaklar.
-
İyide doğduğunda beynin şu anki büyüklüğünde olmuyor. :) o da senin bedeninle birlikte bir gelişim süreci var.
-
Boş işler bunlar. Sen insanlığı değil kendini geliştirme ye bak, senden sonra doğacak süper zeka çocukların sana ne faydası var?