folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Zıpkınla Avlanan Var Mı?

Zıpkınla Avlanan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Yeni bir hobi edindim (belki ilerde bi iş bile olabilir ayda 25.000 kazanlar varmış). Güzelçamlı-davutlarda 75 lik bir zıpkın aldım ve karagöz, mırmır, sinarit, kefal ve güneş balıklarından toplam 15 tane vurdum. İnanılmaz zevk aldım, onların doğal hayatlarını tanımak çok farklı bir duygu veriyor gerçekten. Yarında yat turu yapıyoruz kuzen oltayla ben 3 lü zıpkınla avlanıcam. İnş. iyi trofeler alabilirim :) Forumda su altıyla ilgilenen başkaları var mı? Neler vurabildiler? Ne önerirler?

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek
    slm bende scuba + free diving yapıorum.. senin gibi bende karagöz, mırmır, sinarit, kefal, barbun, yılan,.. avladım zevkli iş devam et .. :D ama dikkati elden bırakmıcan unutma ...

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EcHoLL
    EcHoLL's avatar
    Erkek
    ben sapanla kuş avladım birde havalı tüfekle karga vurmuştum

"Hayat zor olabilir ama ben de kolay sayılmam." insanları Silahsızlandırmak onları köleleştirmek için En iyi Yoldur.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek
    Benim içimde ukte kaldı bir tane levrek vur da fotoğrafını koyuver buraya. Çok hızlı kaçıyor namussuzlar bir türlü denk getirememiştim.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

sudaki hayvanları sevmiyorum havalıyla kus indiririm ama:D

...said addicted.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    azizsenel55
    azizsenel55's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tacir var o avlanıo

Bir gün HERKES FENERBAHÇELİ OLACAK...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

expert bunu yazdı:
    -----------------------------
    slm bende scuba + free diving yapıorum.. senin gibi bende karagöz, mırmır, sinarit, kefal, barbun, yılan,.. avladım zevkli iş devam et .. :D ama dikkati elden bırakmıcan unutma ...

İyi noktaya değinmişsin dikkat çok önemli. Gencin biri kurulu zıpkını(kurulu olduğunu bilmeden) alışsın diye suyun içinde tetiği çekmişti küçük bir çocuğun eline girmişti 3 uçlu. İçim fena oldu, gördüklerim rotten'i aratmıycak şekildeydi. Aman deyim kalabalık yerden çıkma. Paletin var, ekipmanın var. Yosun falan dinleme tenha yerden giriş, hem bereketli olur el ayak oynamayan yerler.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vesselam
    vesselam's avatar
    Erkek

olta balıkçılığı yapıyorum

zurna sazan testere vs....

şıpşıp kaşık  gibi birazda canlı yem kullanıyorum :D

Telegram @WVesselam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

türkiyedeki en iyi dalış yerlerinden birinden(saros körfezi)  2003 yılı daha orta okula gidiyorum

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek
    BiUyeOlamadim bunu yazdı:
    Benim içimde ukte kaldı bir tane levrek vur da fotoğrafını koyuver buraya. Çok hızlı kaçıyor namussuzlar bir türlü denk getirememiştim.
    Levrek görmek ayrı marifet vurmak bambaşka marifet hocam. Hayvan nos takmış kuyruğa sanki.
    Yarın yat turu avı 50 li  teyzeler tarafından sabote edilmeye çalışılabilir. Yılmam tabi. Bu işte güvenlik ilk sırada her zaman. insanların yüzdüğü yerin 15 metresi içinde zıpkın kurmamak lazım. Elimizdeki nede olsa silah. ve yarın bi nevi rpg oynuyorum. :)

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
    Levrek görmek ayrı marifet vurmak bambaşka marifet hocam. Hayvan nos takmış kuyruğa sanki.
    Yarın yat turu avı 50 li  teyzeler tarafından sabote edilmeye çalışılabilir. Yılmam tabi. Bu işte güvenlik ilk sırada her zaman. insanların yüzdüğü yerin 15 metresi içinde zıpkın kurmamak lazım. Elimizdeki nede olsa silah. ve yarın bi nevi rpg oynuyorum. :)

Rastgele o zaman. Allah gönlüne göre versin.

Toplam Hit: 3437 Toplam Mesaj: 28