Zıpkınla Avlanan Var Mı?
-
Yeni bir hobi edindim (belki ilerde bi iş bile olabilir ayda 25.000 kazanlar varmış). Güzelçamlı-davutlarda 75 lik bir zıpkın aldım ve karagöz, mırmır, sinarit, kefal ve güneş balıklarından toplam 15 tane vurdum. İnanılmaz zevk aldım, onların doğal hayatlarını tanımak çok farklı bir duygu veriyor gerçekten. Yarında yat turu yapıyoruz kuzen oltayla ben 3 lü zıpkınla avlanıcam. İnş. iyi trofeler alabilirim :) Forumda su altıyla ilgilenen başkaları var mı? Neler vurabildiler? Ne önerirler?
-
slm bende scuba + free diving yapıorum.. senin gibi bende karagöz, mırmır, sinarit, kefal, barbun, yılan,.. avladım zevkli iş devam et .. :D ama dikkati elden bırakmıcan unutma ...
-
ben sapanla kuş avladım birde havalı tüfekle karga vurmuştum
-
Benim içimde ukte kaldı bir tane levrek vur da fotoğrafını koyuver buraya. Çok hızlı kaçıyor namussuzlar bir türlü denk getirememiştim.
-
sudaki hayvanları sevmiyorum havalıyla kus indiririm ama:D
-
tacir var o avlanıo
-
expert bunu yazdı:
-----------------------------
slm bende scuba + free diving yapıorum.. senin gibi bende karagöz, mırmır, sinarit, kefal, barbun, yılan,.. avladım zevkli iş devam et .. :D ama dikkati elden bırakmıcan unutma ...
-----------------------------İyi noktaya değinmişsin dikkat çok önemli. Gencin biri kurulu zıpkını(kurulu olduğunu bilmeden) alışsın diye suyun içinde tetiği çekmişti küçük bir çocuğun eline girmişti 3 uçlu. İçim fena oldu, gördüklerim rotten'i aratmıycak şekildeydi. Aman deyim kalabalık yerden çıkma. Paletin var, ekipmanın var. Yosun falan dinleme tenha yerden giriş, hem bereketli olur el ayak oynamayan yerler.
-
olta balıkçılığı yapıyorum
zurna sazan testere vs....
şıpşıp kaşık gibi birazda canlı yem kullanıyorum :D
-
türkiyedeki en iyi dalış yerlerinden birinden(saros körfezi) 2003 yılı daha orta okula gidiyorum
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
Benim içimde ukte kaldı bir tane levrek vur da fotoğrafını koyuver buraya. Çok hızlı kaçıyor namussuzlar bir türlü denk getirememiştim.
Levrek görmek ayrı marifet vurmak bambaşka marifet hocam. Hayvan nos takmış kuyruğa sanki.
Yarın yat turu avı 50 li teyzeler tarafından sabote edilmeye çalışılabilir. Yılmam tabi. Bu işte güvenlik ilk sırada her zaman. insanların yüzdüğü yerin 15 metresi içinde zıpkın kurmamak lazım. Elimizdeki nede olsa silah. ve yarın bi nevi rpg oynuyorum. :) -
Cradle-Of-Filth bunu yazdı:
Levrek görmek ayrı marifet vurmak bambaşka marifet hocam. Hayvan nos takmış kuyruğa sanki.
Yarın yat turu avı 50 li teyzeler tarafından sabote edilmeye çalışılabilir. Yılmam tabi. Bu işte güvenlik ilk sırada her zaman. insanların yüzdüğü yerin 15 metresi içinde zıpkın kurmamak lazım. Elimizdeki nede olsa silah. ve yarın bi nevi rpg oynuyorum. :)
-----------------------------Rastgele o zaman. Allah gönlüne göre versin.